Sport

Noul record stabilit de Erling Haaland! Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au toate motivele să-l invidieze pe puștiul de 19 ani

Publicat: 20 mai 2020

Erling Haaland a ajuns la 41 de goluri în toate competițiile în 34 de meciuri sub culorile lui Salzburg și Dortmund. Sunt statistici care îi fac invidioși și pe Messi și Cristiano Ronaldo

Erling Haaland este cel care a dat restart la Bundesliga cu primul gol marcat după întreruperea provocată de pandemia de coronavirus.
S-a întâmplat chiar în derby-ul regiunii Ruhr dintre Borussia Dortmund și Schalke 04, iar norvegianul a ajuns la 10 goluri marcate în 9 partide, cifră demnă de un adevărat fenomen pentru cel venit în Germania în ianuarie.

Erling Haaland, mai precoce decât Cristiano Ronaldo și Messi

Erling Haaland a ajuns la 41 de goluri în toate competițiile în 34 de meciuri sub culorile lui Salzburg și Dortmund, la care se adaugă și 10 pase decisive.
Sunt statistici care îi fac invidioși și pe Messi și Cristiano Ronaldo – la vârsta de 19 ani, 9 luni și 23 de zile, puștiul minune este mult mai precoce decât cele două mari staruri ale fotbalului mondial.
Portughezul a reușit să înscrie 42 de goluri în stagiunea 2007-08, când avea 23 de ani, trei luni și 6 zile. Messi a fost mai rapid – argentinianul de la Barcelona a dat 47 de goluri în sezonul 2009-10, când împlinise 22 de ani, 10 luni și 6 zile.
Adauga un comentariu