Eveniment-Social

Noul sef de la Ateneul Tatarasi a fost instalat oficial

Publicat: 01 apr. 2016
1

Omul de incredere al lui Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi, a fost prezentat oficial ca noul director al Ateneului Tatarasi. Andrei Apreotesei, tenor al Operei Nationale Romane Iasi, a ajuns pe aceasta functie sustinut chiar de mentorul sau, Beatrice Rancea. Asta dupa ce fostul director a demisionat, motivat de faptul ca functia pe o care o ocupa nu ii permitea sa se ocupe si de alte proiecte. Ieri, noua conducere a Ateneului a fost prezentata de catre sefii Primariei Iasi. Primarul Mihai Chirica a facut o referire si la fostul director, Liviu Bratescu, care si-a inaintate demisia din functie inca din luna februarie. Chirica a sustinut si ca reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au dat toate avizele necesare ca activitatea Ateneului sa functioneze normal, fara a mai exista riscul inchiderii institutiei.

„Putem asista la un nou inceput in activitatea Ateneului Tatarasi. Am trecut peste tot ceea ce a fost aici de cand a fost inchisa institutia. Fostul director si-a facut treaba. Activitatea Ateneului a crescut, calitatea spectacolelor s-a diversificat. Dar el a fost constrans sa abandoneze activitatea la Ateneu de catre partid. Nu a fost nicio stare de incompatibilitate. De astazi discutam cu un alt manager. Toate problemele de natura administrativa sunt finantate de catre noi prin bugetul Primariei municipiului Iasi. Ateneul are nevoie de sustinere”, a spus primarul Mihai Chirica. Apreotesei nu a avut insa prea multe de spus. Nu a uitat insa sa-i multumeasca lui Rancea, mai ales ca a sustinut-o pe aceasta in toate conflictele in care managerul Operei a fost implicata in ultimii ani cu angajatii institutiei. „Imi doresc sa transform Ateneul Tatarasi intr-o rampa de lansare pentru tinerele valori. Din Ateneul Tatarasi va rezulta un focar de cultura, daca pot sa spun asa”, a sustinut Andrei Apreotesei. Acesta nu a spus insa si cum are de gand clar si concis sa revitalizeze activitatea Ateneului Tatarasi. 

Comentarii
  • domnule chirica rusine sa va fie,dupa ce va este ruda(var),mai este si un jeg de om,da am zis un jeg de om,iar ca artist 0,un mare 0.daca credeti ca ,avand asemenea oameni in fruntea unei institutii de cultura ,nu aveti decat de pierdut,eu unul nu am sa va votez.

  • domnule vice primar si sper sa nu avansati ,a ti pus in fruntea unei institutii de cultura ,un neica nimeni,acest odios personaj din onri,o ******* de om,un turnator si un caracter infect..ce sa i faci avand in beatrice rancea curul l a care lingea toata ziua.

  • S-a inlocuit un bou cu o belea.Ca si Bratescu, nu are nici un proiect la sosirea pe functie.Bratescu,era mana dreapta de sters praful a lui Fenechiu,iar Apreotesei,mana dreapta de pupat a balerinei. Autorizatia de functionare n-a fost obtinuta,datorita prostiei si ignorantei de care a dat dovada Bratescu si slugile lui, cei doi, Andries Petrica,cat si a noului betivan Andries Cristian,ambii pusi pe functie cu japca, de catre Bratescu, desi nu fac fata posturilor ocupate,asa cum nu facea fata nici Bratescu. Bratescu nu stia sa citesca un proiect, nicidecum sa-l mai si faca.As fi curioasa sa stiu care sunt proiectele pentru care a demisionat? S-a format astfel din nou o echipa de incompetenti.Cele 5 luni de inactivitate a Ateneului ,din culpa celor incompetenti, cine le plateste?

  • stau si nu mi vine a crede,din cate comentarii am citit toate sunt numai cuvinte de lauda la adresa acestui impostor.cum de nimeni din gasca acestei naparci(florin roman,marcovici,tibi,ghitza,marea managera) nu ii iau apararea? pai cum?,hai va rog.putin curaj.

  • asa domnule vice,angajati la ateneul din tatarasi un impostor,un betiv.apropos intrebati colegii din onri ,atunci la spectacolul de troiene cand jegul de apreotesei a venit beat manga si i s a facut referat ,de ce nu s au luat masuri disciplinare si s a pus dosarul la sertar.nu trebuia dat afara?dar gasca jegoasa(morelinio,florn roman,cojocaru,etc,nu au avut nici intentia si nici curajul sa rupa mata in doua.ma opresc aici.

  • omul de incredere al managerei,mai bine limba de aur de la kurul plin de magiun al lui rancea pe ca l linge zilnik.si iata ca stradaniile i au fost incununate cu un post si mai caldut.sa ne fereasca d-zeu,de omul fudul si prost.

Adauga un comentariu