Scena artistica din Romania

 Nu a avut mereu o viata usoara! Magda Catone, dezvaluiri sincere

Publicat: 24 sept. 2019

Magda Catone este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite de teatru si film de la noi. De ceva vreme insa, ea a stat cam departe de lumina reflectoarelor. Putini stiu ca actrita nu a avut mereu o viata extraordinara, ba chiar a trecut prin perioade grele pana a reusit sa-si indeplineasca cel mai mare vis al sau.

Invitata in cadrul emisiunii „Dincolo de aparente', de la Antena Stars, Magda Catone a povestit cu sinceritate despre perioada lunga si dificila de timp in care si-a dorit din toata inima sa devina mama.

Magda Catone a facut declaratii neasteptate

Magda Catone considera ca un copil este rodul dragostei si menirea unei femei in viata. Tocmai din acest motiv actrita sustine ca a simtit o reala povara in anii multi. Actrita a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a aduce pe lume un copil. Acum are un baiat frumos si talentat pe nume Carol Ionescu, care este rodul iubirii ei cu regretatul actor Serban Ionescu.

„Cred ca este menirea femeii sa aduca un copil pe lume.  A fost ca o penitenta pentru mine, timp de 13 ani. Am facut si tratamente. In momentul in care am ramas insarcinata am inceput sa merg mai lin in cariera mea. La 4 luni de sarcina m-am oprit, n-am mai jucat. Cred ca merita sa ai grija in timpul sarcinii la ce mananci, la cum traiesti, pentru ca o viata intreaga vei avea asta in fata', spune Magda Catone in cadrul emisiunii 'Dincolo de aparente' de la Antena Stars.

Despre viata profesionala dar si despre cea spirituala, Magda Catone vorbeste pe larg in cadrul emisiunii „Dincolo de aparente' difuzata sambata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit