Bizar

Nu a mai fost la toaleta de 2 ani. Vomita continuu, iar dupa ce a primit o lovitura brutala in stomac, ceva SOCANT i-a marcat viata pentru totdeauna. Secretul TRAGIC al acestui tanar

Publicat: 06 mart. 2017

Ste Walker locuieste in Halifax, Marea Britanie, si a fost nevoit sa vomite de 20-30 de ori pe zi inca din iunie 2012. Dar cand a mers la un doctor a devenit clar pentru toata lumea: ceva teribil de periculos se petrecea cu organismul lui.

Apoi a primit o lovitura foarte puternica cu o minge de rugby, iar povestea lui a devenit cu adevarat dramatica. De atunci inainte, totul a luat-o la vale…
A petrecut saptamani la rand in spital, pana cand medicii au putut sa il diagnosticheze corect: avea Boala Crohn, o boala intestinala cronica care poate provoca inflamarea sistemului digestiv. Acest lucru este ceva ce Ste a putut trai pe propria piele timp de 2 ani de zile, timp in care a fost operat de 80 de ori pentru ca intestinul lui inflamat sa ii fie indepartat centimetru cu centimetru.

Steve

Un om normal are un intestin subtire de 4-6 metri si un intestin gros de 1,6 metri, pe cand Ste are, in urma operatiilor, un intestin gros de numai 90 de centimetri, pe cand cel subtire are doar 2,5 cm.
Cu toate ca viata lui este extrem de grea, Ste nu renunta la lupta, si vrea sa ii incurajeze pe ceilalti oameni care sufera de aceasta boala.

sursa: poate nu stiai
Adauga un comentariu