Local

Nu ai crede ca in Iasi exista o casa care valoreaza atat! Iata cat cere proprietarul pe ea

Publicat: 28 ian. 2016
1

@ Unele imobile scoase la vanzare in Iasi au un pret halucinant @ Daca o banala garsoniera poate costa cat o masina de lux, o vila atinge cu usurinta pretul unui iaht @ Aceste locuinte din Iasi costa cat unele aflate in cele mai exotice parti ale lumii @

Aproape ca nu exista tanar care sa nu aiba nevoie de o locuinta, insa nu este deloc usor. De-a lungul timpului, s-a vorbit despre criza economica, despre imprumuturi si bineinteles despre cele mai bune alegeri in materie de imobiliare. Iata ca astazi, in Iasi sunt scoase zilnic la vanzare zeci de apartamente, garsoniere si vile, la preturi ce difera in functie de dotari, zona si numarul de camere. Daca o garsoniera are ca pret de pornire aproximativ 15.000 de euro, iata ca in Iasi pretul ei poate atinge chiar si la 50.000 de euro. Mobilata de lux, intr-un cartier rezidential, astfel de garsoniera costa cat un apartament cu trei camere la periferia Iasului. Daca 50.000 de euro pare o suma mare pentru o garsoniera, un apartament din zona Copou costa nici mai mult, nici mai putin de 350.000 de euro.

Apartamentul are o suprafata de 220 de metri patrati si se afla la ultimul etaj al unui bloc cu cinci niveluri. Are cinci camere, trei bai si trei balcoane, iar toate materialele folosite sunt de lux. Cu toate ca acest apartament costa mai bine de un sfert de milion de euro, nu este mobilat. Practic, pe langa cei 350.000 de euro pe care viitorul proprietar trebuie sa ii achite, mai trebuie sa investeasca inca cateva mii de euro in mobilierul si dotarile necesare.

Cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Iasi

Cireasa de pe tort in materie de imobiliare in Iasi este o vila din Bucium. Aceasta vila a fost construita in anul 2009, are 400 de metri patrati utili si un teren de 2.800 de metri patrati. De asemenea, arhitectura imobilului este moderna, tamplaria exterioara este din lemn stratificat, iar usile din interior de sticla. Incalzirea vilei se face atat prin pardoseala cat si prin calorifere, beneficiind de o centrala proprie pe gaz. Imobilul este dotat cu panouri solare si un sistem de climatizare, poarta automata si un sistem performant de supraveghere. La demisol, constructia are o debara, o spalatorie, camera centralei si o crama. La parter exista un living imens, o bucatarie, un loc de servit masa, un dormitor matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi. Tot la parter mai exista doua dormitoare si un apartament, care la randul sau cuprinde un living, un dormitor si o baie. Exteriorul casei cuprinde o gradina irigata in intregime, in care exista trei terase, un loc special amenajat pentru gratar si o piscina de 90 de metri patrati. Pentru ca acestei case sa nu-i lipseasca nimic, exista si un teren de mini fotbal. Agentia imobiliara care a scos la vanzare aceasta casa din Bucium precizeaza ca este construita in stil mediteranean si are finisaje si amenajari de lux. Pretul cerut insa pe aceasta proprietate este de 850.000 de euro, pret ce ar putea concura cu cel al vilelor de lux din cele mai excentrice statiuni ale lumii.

Adauga un comentariu