Magazin

Nu ai inspirație pentru Valentine’s Day? Iată 5 idei de cadouri pentru cuplu!

Publicat: 24 ian. 2022

Prima lună a acestui an se apropie cu pași repezi de final, astfel că nu mai este mult și ne vom bucura de luna iubirii. În februarie, mai exact pe data de 14, se sărbătorește Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților cum mai este numită la noi. În afară de această sărbătoare internațională a iubirii, românii mai sărbătoresc și Dragobetele, pe 24 februarie. În cazul în care nu ai inspirație pentru cadoul de Valentine’s Day, îți prezentăm în continuare câteva idei de cadouri cupluri.

Ai auzit până acum de conceptul de hartă stelară? Aceasta prezintă modul în care au fost aranjate stelele într-un anumit moment important din viața unei persoane sau în cazul de față, al unui cuplu. Astfel, poți comanda un Cadou personalizat Harta stelară+Piesa preferată pentru a vă aduce aminte de prima întâlnire, de ziua în care ați decis să fiți un cuplu, de căsătorie sau de alte momente speciale din viața voastră. Această plachetă cu harta stelară mai poate fi personalizată și cu melodia voastră preferată, sub forma unui cod de Spotify.

Dacă îți dorești un cadouri personalizate, romantice și practice, atunci ar fi bine să îți îndrepți atenția spre o decorațiune, cum este și acest Ceas personalizat cu 13 poze. Poate fi amplasat cu succes oriunde în casă (în living, în dormitor, în bucătărie, pe hol) și trebuie să recunoști că arată superb. Fiecare oră va fi marcată de o anumită fotografie cu voi doi și chiar poți realiza o poveste de dragoste cronologică, iar în mijloc poți alege imaginea care înseamnă cel mai mult pentru voi.

Prima întâlnire este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu. Indiferent unde a fost prima întâlnire și care a fost contextul acesteia, merită amintită cu drag. De aceea, îți recomandăm această Plachetă personalizată „Prima întâlnire”, care poate conține chiar o fotografie cu voi din acel moment și harta cu locul exact și data când a avut loc. Nu-i așa că este o idee excelentă de cadou?

Puzzle-urile personalizate cu fotografii au început să fie din ce în ce mai populare și mai îndrăgite. Acestea pot fi folosite pentru a transmite un mesaj emoționant sau pur și simplu pentru a-i face o surpriză jumătății tale. În acest sens, îți recomandăm un Cadou personalizat Puzzle cu 3 poze – 30 de piese. Este un puzzle ce poate fi completat alături de partener și care poate ascunde un mesaj surpriză, în funcție de imaginile pe care dorești să le conțină.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și un Tablou personalizat cu 8 poze si calendar. Chiar dacă trăim în era digitală, întotdeauna este bine să avem la îndemână un calendar clasic, eventual pe care să putem evidenția datele importante. Pentru 14 februarie, poți alege acest superb tablou personalizat, pe care îl poți folosi pentru a marca momentele importante din anul acesta.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre, iar dacă vrei să vezi și altele, intră pe site-ul JESS PRINT!

Sursa foto: www.jessprint.ro  
Adauga un comentariu