Din lumea filmului

Nu ai mai vazut-o la TV de 7 ani – cum arata Mihaela Tatu, dupa ce a slabit 20 de kg – Foto

Publicat: 24 oct. 2017
3

Acum, la 54 de ani, Mihaela Tatu isi expune cu mandrie trupul si nu mai tine cont de gura lumii. Fosta vedeta a emisiunii “De 3 x femeie” se distreaza de mama focului in Bali.

S-a retras de vreo 7 ani din luminile reflectoarelor si se pare ca Mihaelei Tatu nu-i este dor de televiziune. E mereu cu zambetul pe buze si cu chef de viata! In prezent, Mihaela Tatu modereaza evenimente, este trainer pe dictie, arta livrarii discursului si dezvoltare personala, sustine conferinte de dezvoltare personala si este solicitata in toata tara. Acum se afla in vacanta in Bali, alaturi de colegele ei, unde se distreaza pe cinste.

Vezi si Tavi Clonda a spus adevarul despre nunta cu Gabi Cristea! Fosta prezentatoare i-a pus o conditie, ca sa nu se ajunga la divort!

Desi are 54 de ani, Mihaela s-a aventurat sa incerce tot felul de sporturi nautice: parasailing sau Ocean Walker (o plimbare de 15 minute pe fundul oceanului, la 6m adancime, avand pe cap o casca parca de astronaut).

Doamna Tatu a facut si plaja si si-a aratat cu mandrie corpul zvelt, dupa ce a slabit considerabil.

„Am slabit 20 de kilograme intr-un an. Eu cred ca sunt mai sexy acum. Am pe cineva, si da, se afla in Romania. Nu o sa spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea si munca m-au facut asa de sexy, asa cum arat acum”, declara Mihaela Tatu in martie 2017, la un eveniment monden.
Adauga un comentariu