Magazin

Nu ai sa crezi asta. A fost creata vodka care protejeaza ficatul de efectele negative ale alcoolului

Publicat: 08 sept. 2016
1
Unele persoane consuma frecvent bauturi alcoolice, insa ficatul este in general afectat. Organismul uman nu poate stoca alcoolul, acesta trebuie sa-l metabolizeze rapid, ceea ce inseamna ca ficatul trebuie sa lucreze dublu pentru a filtra alcoolul din fluxul sanguin si pentru a detoxifia organismul. In timpul acesta, ficatul nu mai proceseaza alte substante (carbohidrati sau grasimi), scrie Descopera.
Votca Bellion este prima bautura alcoolica comercializata care a fost creata cu ajutorul tehnologiei NTX, care reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului si ADN-ului uman. Conform Clinicii din Cleveland daca alcoolul este consumat foarte des se poate dezvolta hepatita care poate avansa la stadiul de ciroza, faza fatala. Antreprenorul indian Harsha Chigurupati si echipa sa au dezvoltat, insa, tehnologia revolutionara NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului si ADN-ului nu ar mai fi o grija majora.
NTX inseamna un ,,amestec brevetat de ingrediente” care functioneaza prin protejarea ficatului de efectele negative ale consumului de alcool fara a altera gustul bauturii. In timpul testelor, tehnologia a reusit sa diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%. Chigurupati sustine ca echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proportii din ingredientele utilizate, glicirizina, manitolul si sorbatul de potasiu.,,Nimeni nu bea alcool pentru ca vrea sa-si distruga ficatul. Acum pot savura placerea bauturii fara sa-si afecteze ficatul sau ADN-ul,” a declarat el. Conform Natural News, tehnologia detine.Adauga un comentariu