Magazin

Nu ai sa crezi pentru cine a divortat Madalina Manole de primul ei sot

Publicat: 20 sept. 2013
1

La trei ani de la moartea Madalinei Manole, tatal renegat de Radu Valcan face lumina si deconspira motivul pentru care regretata solista a divortat de Serban Georgescu, cel care a transformat-o intr-o adevarata stea a muzicii pop romanesti. Vasile Valcan, tatal lui Radu Valcan, arunca bomba: „Fiul meu este de vina!”.

Desi toata lumea stia ca ruptura dintre Madalina Manole si Serban Georgescu s-a produs din pricina faptului ca nu aveau copii, un motiv pe care l-au invocat, dealtfel, si parintii Madalinei, tatal lui Radu Valcan, Vasile Valcan, sustine cu declaratii ca fiul sau a fost marul discordiei dintre cei doi regretati artisti.

Dupa cum se stie, relatia dintre Madalina Manole si Radu Valcan este de notorietate, insa dedesubturile acesteia au fost secrete pana acum. In urma cu 12 ani, adica in 2001, pe cand solista avea 34 de ani, iar Radu, 24 de ani, cei doi s-au indragostit nebuneste, desi „fata cu parul de foc” era casatorita pe-atunci cu Serban Georgescu, un renumit compozitor. Un an mai tarziu, Madalina a divortat de cel care a consacrat-o. „Eu n-am stiut despre divort decat cu o saptamana inainte. Mi-a pus o hartie pe masa, apoi si-a luat bocceluta si a plecat”, spunea compozitorul pe-atunci.

Tatal lui Radu Valcan face lumina. „Radu s-a iubit cu Madalina Manole cand ea era maritata cu Serban. Era amantul ei. Pe-atunci, el era manechin, iar Madalina era o rampa de lansare pentru el. I-am spus de multe ori sa o lase in pace, mai ales ca femeia era maritata, insa nu m-am mai bagat cand am vazut ca nu am cu cine sa vorbesc. Dupa un an de relatie, am aflat ca Madalina a divortat de Serban Georgescu, iar motivul pentru care au facut-o a fost chiar Radu”, a declarat, pentru Click!, Vasile, renegatul tata al lui Radu Valcan. Pe vremea aceea, Radu si tatal sau nu erau certati. Cei doi au rupt legatura doar de sapte ani.

Se pare ca aventura dintre celebra solista si pe atunci manechinul Radu Valcan se consuma chiar in apartamentul pe care artista si-l cumparase pe ascuns, ca sa nu afle Serban Georgescu. „Isi pregatise terenul. Si-a cumparat un apartament in timpul casatoriei, de care eu habar nu am avut”, a recunoscut Serban Georgescu, inainte sa moara. Iar Vasile Valcan confirma. „Radu nu a adus-o pe Madalina niciodata acasa. Noi am vazut-o doar la televizor. Se iubeau intr-un apartament pe care-l avea Madalina in Bucuresti. Dupa ce a divortat de Serban, au mai fost impreuna doar cateva luni. Stiu ca el a parasit-o”, a mai spus Vasile Valcan.
Comentarii
Adauga un comentariu