Cum sa...

Nu am crezut, pana nu am incercat. Ce se intampla in corpul tau cand faci asta…

Publicat: 06 mart. 2017

Este absolut incredibil! Medicina din folclor prezinta o metoda extrem de usor de urmat si foarte eficienta impotriva racelii, gripei, tusei, durerilor de stomac si durerilor menstruale. Aceasta procedura simpla nu presupune niciun efort suplimentar din partea voastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inmuiati o bucata de vata in alcool de 50% si apoi sa o puneti pe buric.

Veti vedea ca durerea va va fi ameliorata si corpul vi se va relaxa in totalitate. Metoda este mult mai buna decat orice alt medicament recomandat pentru inflamatiile muschilor, gripa sau raceala. In plus, acelasi procedeu  va va ajuta sa scapati si de durerile menstruale care pot fi foarte dureroase. Procedeul este similar. Aveti nevoie de o bucata de vata pe care sa o inmuiati in alcool de 50%. Dupa ce scoateti bucata de vata din alcool, trebuie sa stoarceti tot alcoolul din vata si apoi sa o puneti peste buric.  Se fixeaza bucata de vata cu un plasture si se lasa acolo pana ce crampele menstruale dispar. Daca vedeti ca vata incepe sa se usuce, o puteti inlocui, urmand acelasi proces. Pentru a scapa de durerile de stomac aveti nevoie de o bucata de vata, de alcool de 50% si de putina sare. Din nou, inmuiati bucata de vata in alcool, stoarceti alcoolul din vata si presarati putina sare pe vata. Apoi se pune vata pe buric si se acopera cu un plasture.

Inainte de a fi sceptici in ceea ce priveste aceasta metoda de vindecare provenita din folclor, cel mai bine este sa incercati pe propria piele. Poate ca bunicii nostri nu aveau o explicatie logica pentru orice tratament pe care il urmau, insa motivul pentru care continuau sa le urmeze este acela ca erau tratamente care dadeau roade.

sursa: sanatatealoading...

Adauga un comentariu