Viata de cuplu

Nu credeai asa ceva! Iata cele mai ciudate motive de divort. Citeste si nu fa ca ei!

Publicat: 07 ian. 2015
A divortat de sot dupa ce extensia de penis s-a rupt in timpul partidei de sex
O femeie din Rusia a divortat de sot, dupa ce acestuia i s-a rupt extensia de penis, in timp ce faceau amor salbatic. Barbatul sustine ca nu se gandea la asemenea nebunii din partea sotiei, in dormitor. El s-a scuzat in fata sotiei ti a promis ca face o operatie noua, insa aceasta a refuzat sa mai traiasca alaturi de el, propunandu-i un divort.
Asa i-a zis papagalul
Oamenii deschisi la sfaturi se dovedesc foare intelepti, mai ales daca acesta vine din partea cuiva de incredere.
Este ti cazul unei femei din China care, in 2001, a divortat de sotul ei, dupa ce papagalul l-a dat de gol pe barbat, care avea o aventura cu alta femeie. De cand trasese cu urechea la conversatiile telefonice ale acestuia, papagalul repeta continuu: “divort”, “te iubesc”, “ai rabdare”.

Femeile se ingrasa dupa casatorie, barbatii dupa divort
 

A divortat deoarece nu mai suporta sa ia masa cu soacra
O femeie din Focsani a divortat de sotul ei deoarece nu mai suporta sa ia masa cu mama-soacra. In varsta de 22 de ani si casatorita de doar 6 luni, viata alaturi de soacra a devenit un cosmar.
Elena i-a spus judecatorului ca prezenta mamei sotului la masa, alaturi de ei, i-a ruinat casnicia. Tribunalul a rugat-o pe femeie sa gaseasca un motiv mai bun de divora, daca vrea sa se separe de sotul ei.

Sfaturi pentru a-ti pregati copilul pentru o noua relatie, dupa divortul de tatal (mama) lui
 

A divortat pentru ca era obsedat de curatenie
O nemtoaica a divortat de sotul ei dupa 15 ani de mariaj, deoarece acesta facea tot timpul curat, devenise maniac.
A divortat pentru ca sotul a vrut sa ii vada fata
O femeie din Arabia Saudita a intentat divort sotului deoarece acesta a incercat sa ii vada fata in timp ce ea dormea, dupa 30 de ani de mariaj. Un barbat saudit a trait in casa cu sotia peste 30 de ani si nu i-a vazut fata niciodata. Aceasta este o traditie de peste 50 de ani care trebuie respectata. Nu este nimic iesit din comun in lumea araba sa nu vezi chipul sotiei.
Intr-o noapte, manat de curiozitate, sotul a incercat sa vada chipul sotiei sale, insa a facut greseala vietii lui, deoarece s-a ales cu divortul chiar daca si-a cerut toate scuzele din lume.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit