Cancan ultimă oră

Nu este banc! Câți bani a primit Irina Rimes de la interlopi, la o petrecere la care a cântat cu Adi Minune

Publicat: 07 dec. 2019

Irina Rimes și Adrian Minune au cântat împreună o melodie super cunoscută, “De-ai fu tu salcie la mal”, una dintre favoritele celebrului manelist. Duetul a fost apreciat de cei prezenți, care s-au îngrămădit să le ofere bani celor doi artiști.

Fanii au sărit rapid cu “cașcavalul”, dar Adrian Minune nu a acceptat niciun leu, preferând ca toți banii să intre în buzunarele Irinei Rimes.

Au existat, totuși, și persoane care nu au fost deloc încântate când au văzut-o pe Irina Rimes alături de Adrian Minune. „Nu se potrivește Irina pe genul ăla de muzica. Nu prea are ce să caute aici”, a comentat un fan imediat după ce a văzut filmarea.

Care e numele real al Irinei Rimes

Irina Rimes a reușit să își facă un ”nume”, din punct de vedere artistic, în România, având deja foarte mulți fani și melodii care s-au transformat, rapid, în hit-uri. În ceea ce privește viața personală, artista păstreză, de cele mai multe ori, discreția, povestind doar mici ”fragmente” din viața ei.

Numele real al Irinei Rimes este… Irina Rîmeș, fiind originară din localitatea Izvoarele, Republica Moldova. A devenit cunoscută în România după ce a lansat piesa ’’Visele”, care în scurt timp a devenit hit și a fost difuzată foarte des de radiourile din România.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu