Funny

Nu este Luiza?! Gheorghe Dinca nu o recunoaste! Este alta fata

Publicat: 13 sept. 2019

Soc total in cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dinca pare ca rade din nou de anchetatori. Acesta nu-si mai recunoaste una dintre victime. Monstrul din casa groazei spune ca nu stie cine este Luiza Melencu dupa ce in prima faza a recunoscut ca a rapit-o, violat-o si ucis-o.

Cazul Caracal explodeaza pur si simplu. La ultima audiere monstrul din casa groazei pare ca i-a umilit din nou pe anchetatori. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia.

Gheorghe Dinca si-a schimbat complet declaratia. Daca la inceput a recunoscut doua crime, acum nu mai pomeneste nimic de Luiza. Nu o mai recunoaste, iar fata din descrierile lui e alta. I se arata fotografii si nu o recunoaste pe Luiza. Ne putem gandi la o a treia victima, anunta Antena 3.

In cadrul anchetei, Gheorghe Dinca a recunoscut initial ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12.00, atunci cand ar fi surprins-o cu telefonul in mana si ulterior i-ar fi incinerat corpul. Despre Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit ca exista indicii ca inculpatul a savarsit acelasi gen de infractiuni.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit