Magazin

Nu este o gluma! Adrian de la ”Insula Iubirii” a fost condamnat la inchisoare

Publicat: 21 mai 2019
1

Adrian, concurent in sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”, a fost condamnat la un an de inchisoare, cu suspendare, pentru infractiunea de purtare abuziva.

Adrian Botoc, care era cercetat intr-un dosar de purtare abuziva, si-a aflat sentinta. Pentru ca a lovit un individ care a venit sa petreaca in clubul in care activa drept bodyguard, concurentul „Insula iubirii” a primit acum o condamnare de un an de inchisoare, cu suspendare.

''In baza art. 396 alin. 2 si 10 C.proc.pen., cu retinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamna inculpatul BOTOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. In temeiul art. 91 C.pen. suspenda executarea pedepsei de 1 an inchisoare sub supraveghere pe o durata de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare. In temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea urmatoarelor masuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si intoarcerea; d) sa comunice schimbarea locului de munca; e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. In temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de catre serviciul de probatiune sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate”, se arata in sentinta, potrivit ziardecluj.ro.

Initial, Adrian trebuia sa achite si 40.000 de lei barbatului pe care l-a lovit, insa acesta si-a retras pretentiile. Tot Judecatoria Cluj-Napoca a decis ca Adrian sa lucreze 60 de zile in folosul comunitatii, la o biserica locala sau la primarie.

Adauga un comentariu