Magazin

Nu faceti liniste? Va spun cine moare in Game of Thrones – sclipirea de geniu a unui profesor

Publicat: 23 mart. 2014
1

Un profesor de matematica din Belgia a apelat la o masura „dura” pentru a-i reduce la tacere pe elevii din clasa in care preda.

El i-a amenintat ca, daca nu vor face liniste, le va povesti ce se va intampla in urmatoarele episoade din serialul „Game of Thrones” („Urzeala tronurilor„), scrie Inquisitr, care citeaza mai multe publicatii.

Citeste si VESTE uluitoare pentru fanii serialului „Urzeala tronurilor”

„Profesorul meu de matematica este un geniu. Era multa galagie in clasa si profesorul ne-a cerut de cateva ori sa facem liniste. La un moment dat a obosit, s-a oprit si ne-a intrebat cine se uita la ‘Games of Thrones’, iar trei sferturi dintre elevii din clasa au ridicat mana”, a povestit unul dintre elevi.

Potrivit acestuia, profesorul a spus: „Ei bine, am citit toate cartile si de acum inainte, cand va fi prea multa galagie, voi scrie pe tabla numele urmatorului personaj care va muri”.

Citeste si Efectele vizuale folosite in Game of Thrones – VIDEO

Initial, elevii nu au fost speriati de amenintare si au continuat sa fie zgomotosi. Insa profesorul a tinut sa le demonstreze ca vorbeste serios si a scris numele celor care vor fi ucisi in seria a treia a filmului.

Dupa aceasta, elevii au inceput sa lucreze in tacere la exercitii.

Citeste si Cea mai proasta veste pentru fanii serialului ‘Game of Thrones’!

Game of Thrones, bazat pe cartea scriitorului George R.R. Martin, este unul dintre cele mai populare seriale difuzate de HBO. Cel de-al patrulea sezon va debuta in SUA pe data de 6 aprilie.

Adauga un comentariu