Magazin

Nu l-ai mai vazut niciodata atat de nervos pe Catalin Botezatu! A facut o criza de nervi cand a aflat ca Bianca Dragusanu

Publicat: 15 mart. 2019

Nu este necunoscut faptul ca celebrul designer vestimentar are un respect aparte pentru Bianca Dragusanu. Catalin Botezatu a spus de multe ori ca Bianca este o femeie care l-a marcat si chiar sa se casatoreasca. Ori de cate ori a avut ocazia, Catalin Botezatu a devenit principalul aparator al vedetei, chiar si atunci cand Bianca Dragusanu a fost atacata din toate directiile si tradata de persoanele la care nu se astepta.

''Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. De fiecare data cand se certa cu cineva ea era extrem de sensibila. Mi-a plans si in brate (..). Declara Catalin Botezatu acum ceva timp.

Dupa ce a batut-o pe Bianca Dragusanu, Alex Bodi a pus ''mana'' pe prietena vedetei

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014
Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

A fost batuta de Alex Bodi, dar si in tinerete a patit acelasi lucru
Adolescenta Bianca Dragusanu s-a indragostit, la nici 20 de ani, de un barbat mult mai mare ca ea. A crezut ca va primi de la acesta afectiunea de care avea atata nevoie la acea varsta. Relatia lor a fost frumoasa doar la inceput, pentru ca barbatul a dezvoltat pentru Bianca o adevarata obsesie, care ii intuneca judecata si care il aducea in pragul nebuniei, facandu-l s-o terorizeze psihic si fizic. 

Recent, indragitul designer a rabufnit dupa ce a auzit ca Bianca ar fi fost agresata de fostul ei iubit.
"Mai, eu nu stiu ce naiba se intampla in societatea asta! Vad femei care se bucura ca Bianca ar fi fost agresata! Romania ocupa un loc fruntas in topul tarilor cu cele mai multe cazuri de violenta domestica si, culmea, radem si improscam cu noroi cand auzim de o agresiune, in loc sa fim revoltati. Nu conteaza ca victima e vedeta sau o necunoscuta…Asa ceva nu ar trebui tolerat! E adevarat ca Bianca este agresiva verbal cand se enerveaza, dar nimeni, absolut nimeni nu are dreptul sa ridice mana asupra ei. Si, in general, asupra unei femei. Indiferent ca esti iubit, sot, tata sau frate trebuie sa stii ca e un sacrilegiu sa dai intr-o femeie!!!", a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.loading...

Comentarii
  • Asa e Cataline. Cand o femeie ridica vocea trebuie pusa poola pe ea. Astfel o linistesti. Pe tine cine te mai atinge la ochiul maro, tot Velea???

    • Mai Jonny Texan tu ai scleroza mentala ,daca esti homo de ce esti asa de agresiv fata de personalitati ,Catalin e baiat bun ,are valoare si iubeste femeile ,nu ca tine care esti un dezechilibrat sexual .

Adauga un comentariu