Actualitate

Nu-l mai poate salva nimeni! Liviu Dragnea l-a trimis din nou pe Gheorghe Nichita la lada de gunoi a politicii

Publicat: 01 oct. 2015
1

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, este disperat si incearca prin toate modalitatile sa ramana in prim-planul politicii autohtone. Aseara, Gheorghe Nichita a fost din nou in audienta la presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, cerandu-i acestuia sprijin pentru a continua sa controleze activitatea in organizatia judeteana. Pentru a treia oara in ultimele 6 saptamani, Dragnea l-a refuzat CATEGORIC pe Nichita, spunandu-i acestuia pe un ton raspicat ca nu mai are ce cauta in fruntea PSD pana cand nu-si va rezolva problemele cu justitia. Pana atunci, fostul primar al Iasului trebuie sa faca un pas in spate, si sa lase organizatia PSD sa-si aleaga alti lideri, care sa poata castiga alegerile locale si generale de la anul.

Vezi si Discutii INCENDIARE intre Gheorghe Nichita si apropiatii sai: „Mi-am rezolvat problemele cu

Ce este mai grav insa este ca Nichita a reiterat din nou la discutiile cu Liviu Dragnea faptul ca el si-ar fi rezolvat problemele cu justitia si ca va scapa basma curata din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, pentru ca a pus Politia Locala sa o urmareasca pe amanta lui, Adina Samson. De altfel, cotidianul BUNA ZIUA IASI a avertizat inca din luna august, ca Nichita se lauda peste tot ca el a rezolvat problemele pe care le avea cu justitia, beneficiind de un sprijin din partea unor oameni din Serviciul Roman de Informatii. Ar fi normal ca institutiile statului sa faca lumina in acest caz si sa ancheteze cine sunt cei din Servicii care l-au sustinut pana acum pe fostul primar al Iasului. In afara de fostul sef al SRI, George Maior, Gheorghe Nichita a beneficiat de sprijin si din partea altor oameni din Serviciul Roman de Informatii. Redactorii www.bzi.ro stiu aceste nume, dar nu le vom face publice pentru a nu influenta ancheta DNA. Asteptam, in continuare, ca autoritatile statului sa-si faca datoria si sa prezinte public aceste nume care in loc sa fie in slujba cetateanului, erau de fapt in slujba unui primar infractor, Gheorghe Nichita.

Vezi si EXPLOZIV! DNA, asta ti-a scapat! Gheorghe Nichita a mai dat un tun de miliarde din banii

Cert este un singur lucru: in ultimii ani, fostul primar al Iasului si-a creat o retea de tip mafiot prin care putea controla tot ce se intampla in oras. Gheorghe Nichita primea informatii de la unii angajati ai SRI, cu care avea intelegeri financiare, iar apoi cu aceste informatii apela la clanurile interlope din Iasi pentru a-si spiona si ameninta amantele, ziaristii, afaceristii sau politicienii, pe care-i considera dusmani.
De altfel, conform unor informatii care circula tot mai mult in mediul politic romanesc, Gheorghe Nichita a stiut cu o zi inainte ca va fi „calcat” de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Fostul primar al Iasului ar fi primit o informare din partea pionilor lui din SRI si asa a putut sa-si „curete” urmele, atat de acasa, cat si de la biroul de la Palatul Roznovanu. Tocmai de aceea, in momentul descinderilor, Gheorghe Nichita i-a asteptat pe procurori acasa, in sufragerie, convins fiind ca a reusit sa-si stearga toate urmele.
Vom reveni!

Vezi si Dezvaluiri INCENDIARE despre reteaua mafiota pusa la punct de Gheorghe Nichita si

Comentarii
 • futemash pe gura ta nikita .. pulika cum te mai cheama .. ai furat de la gura la copii ca sa faci tu pl mare ramaneatiar oasele la jilava

 • D.N.A. doarme la Iasi sau sint pilele lui Nichita ? Verificati,domnilor,toate licitatiile si contractele facute de primaria Iasi , cu Dalkia in timpul cit a fost Nichita primar si veti avea de lucru ani de zile. Ce bagati o curva in fata,sa acopere lucruri mult mai grave ?

 • Despre morti? Numai de bine. Din batrani, asa se spune. Sa-i fie tarana usoara! Dar … intreb? Nu dau cu parul: cati a-ti pupat „poala popii” cand era nichita, TARTORUL NR.1? Va intreceati in cadouri de ziua lui, „de la cel cu tata in gura, pan’ la cel cu barba sura”. Numai de bine d-lor. Va intrecea-ti in cadouri de ziua lui, „de la cel cu tata in gura pan’ la cel cu barba sura” … faceati coada la usa lui … era „genialul”, „voievodul” REGIUNII DE NORD-EST … Dl „subinginer de seral” , Doctor in Economie … etc. Va mai amintiti osanalele pe care i le ridicati cu ocazia zilelor orasului pentru a va pastra postul, sinectura? Bai slugoilor!

 • continuare ..
  Alooo ! Bai Chirica! Asculta mesajul unui om mintit de tine si care a indus in eroare alti oamenei, nevinovati si care au crezut in cuvantul meu:
  „Voi sunteti urmasii Romei, ale Iasului coline?
  Voi, mandria urbei, voi mai credeti in slugoi?
  Un slugoi ce musca mana ce in frunce la asezat.
  Neam de sluga mama, neam de sluga, un slugoi.

Adauga un comentariu