Magazin

Nu le-a venit sa creada: Cum arata hotul care a furat LENJERIA INTIMA dintr-un cartier intreg – FOTO

Publicat: 20 aug. 2013
1

Locuitorii unui cartier din orasul britanic Bedminster au inceput sa se teama pentru siguranta lor dupa ce au descoperit ca lenjeria intima, papucii si chiar buretii de vase au inceput sa dispara din gospodariile lor. Cu toate acestea, nu mica le-a fost mirarea sa descopere ca autorul jafurilor era un motal de doi ani cu apucaturi bizare.

Norris, un motan in varsta de doi ani din Marea Britanie, a uimit un cartier intreg dupa ce s-a descoperit ca el este autorul unor furturi bizare, de lenjerie intima si de incaltari, potrivit Mirror.

Inedit este faptul ca el intra in casele si curtile oamenilor, intorcandu-se ulterior cu tot ce gaseste. Pisoiul le lasa in fata casei sau le duce in cosul in care doarme. Ulterior, el incepe sa miaune pentru a isi atentiona stapanii ca a adus ceva ce ei pot folosi.

„Pana la varsta de un an s-a purtat frumos, dar apoi a devenit un infractor. În ultimele luni a inceput chiar sa exagereze. Initial fura bureti de vase, dar acum a ajuns sa ia haine, inclusiv chiloti, sutiene, pantaloni sau tricouri. La inceput ni s-a parut amuzanz, dar apoi fura din ce in ce mai mult si am ajuns la concluzia ca trebuie sa returnam bunurile. Din fericire, vecinii au fost amuzati de incidente”, a povesti Richard Windsor, stapanul felinei hoate care prefera sa jefuiasca vecinii in timpul noptii.
sursa: rtv.net

Adauga un comentariu