Bauturi

Nu mai cheltui banii pe medicamente care au o multime de efecte adverse – acest remediu te ajuta in lupta cu hipertensiunea si colesterolul

Publicat: 20 nov. 2018
2

Oamenii care au colesterolul ridicat si hipertensiune arteriala sunt constienti ca trebuie sa se ocupe de aceasta problema, dar folosirea medicamentelor pot provoca efecte secundare. Ceea ce multi nu stiu este ca pot trata la fel de bine aceasta problema folosind remedii naturale pe care le ofera natura.

Hipertensiunea sau tensiunea arteriala crescuta este o afectiune frecventa in care sangele exercita o presiune exagerata asupra peretilor arteriali, ceea ce poate duce la complicatii precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale si insuficienta renala.

Colesterolul este un alcool policiclic de care se leaga acizii grasi, devenind astfel o grasime care se intalneste in aproape toate alimentele de origine animala. Nivelul ridicat de colesterol este responsabil pentru atacurile cardiovasculare, ateroscleroza, litiaza biliara si o multime de alte boli, dar foarte putini sunt cei care cunosc faptul ca acest colesterol are un rol esential in mentinerea sanatatii corpului.

Unul dintre ingredientele la care putem apela este usturoiul. Acesta are nenumarate beneficii si il puteti folosi in retete care combat colesterolul si imbunatatesc functiile inimii. Astazi vom pregati o reteta cu usturoi si vin rosu. Este o bautura naturala si economica care combina toate proprietatile usturoiului cu elementele antioxidante ale alcoolului.

INGREDIENTE: 12 catei de usturoi, ½ litru de vin rosu.
MOD DE PREPARARE: Se curata usturoiul, se spala bine si se taie in bucati. Se pune usturoiul tocat intr-un borcan si se adauga vinul.
Inchideti bine sticla si pastrati-o intr-un loc bine luminat sau care primeste lumina directa a soarelui timp de 15 zile. In acest timp, agitati borcanul pentru ca substantele nutritive ale usturoiului sa intre in vinul rosu. Beti 50 ml din acest preparat de trei ori pe zi timp de 30 de zile. Apoi trebuie sa ne odihnim timp de sase luni deoarece acest tratament nu poate fi repetat decat dupa aceasta perioada. Sase luni mai tarziu, o putem repeta.
In 10 zile deja puteti vedea rezultatele pozitive ale acestei bauturi fantastice.

Adauga un comentariu