Magazin

Nu mai exista cale de impacare intre Ion Manole si ginerele sau: „Il voi acuza pe Petre de crima”

Publicat: 27 feb. 2013
1
Intre Ion Manole si ginerele sau, Petru Mircea, nu mai exista cale de impacare.
La doi ani si jumatate de la moartea artistei, Ion Manole nu-si gaseste linistea. Acest timp a insemnat nu doar o perioada de lacrimi si de durere, dar si una de procese.
Tatal „Fetei cu parul de foc” spune ca nu il va ierta niciodata pe ginerele sau si ca, mai mult, are de gand sa il acuze de crima.
„Domnii judecatori imi vor inchide dosarul, eu nu ma voi opri. Voi merge mai departe. Chiar de-ar fi sa plec si sa merg in genunchi prin toata Europa. Chiar de ajung sa fac greva foamei si sa ma leg de usile de la Tribunal, de la Ministerul Justitiei si de la CSM, ca, poate, pana atunci, se clarifica unele lucruri si la ei. Sunt dispus sa fac tot ce pot, chiar daca-mi pun in pericol sanatatea si viata! Poate indraznesc sa-mi puna catusele!?!… Pentru ca vreau sa afle lumea intreaga in ce tara traim si ce fac oamenii din justitie. Si voi merge pana la capat. Iar in momentul cand imi vor inchide dosarul, daca il vor inchide, ii voi face raspunzatori de tot ce s-a intamplat pe parcurs. Pentru ca nu exista cale de intoarcere.
Si daca justitia crede ca se mai poate cerceta pe ici pe colo ca, poate, partile se vor impaca de dragul copilului, eu le voi spune maine (n.r. – azi) inca o data: nu exista impacare! De dragul niciunui copil nu pot sa trec peste mormantul si peste moartea fiicei mele! Copilul este copil, iar eu vreau sa aflu cum a murit mamica lui, Madalina Manole! Si vreau sa stiu ce a facut taticul lui sa o faca sa traiasca pentru a-si vedea copilul crescand si a se bucura de el! Pentru ca acest copil toata viata va fi obsedat de moartea mamei lui. Iar tatal copilului Madalinei trebuie sa ne spuna, impreuna cu mamitica lui, ce au facut in noaptea aceea. Pentru ca eu, maine (n.r. -azi), in instanta, II VOI ACUZA DE CRIMA! Iar daca Justitia imi va inchide dosarul, eu maine le voi spune ca sunt responsabili de ce se va intampla in urmatorii ani. ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU!”, a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro.

sursa:cancan.ro 

Adauga un comentariu