Magazin

Nu mai exista nicio indoiala! Doinita Oancea si-a prezentat iubitul prietenilor virtuali

Publicat: 09 oct. 2016
1

Doinita Oancea are un baiat in viata ei pe care il iubeste extrem de mult. Bruneta a tinut sa anunte acest lucru, in fata tuturor prietenilor.

Ei bine, actrita de telenovele a postat si o fotografie cu ”iubitul” ei, alaturi de o explicatie sugestiva. ”Ne iubim muuuult !”. Este mai degraba insa, un fel de iubire materna, pentru ca personajul din poza este un catelus, pe care Doinita il are de acum doi ani, de cand era puiut.

Intre timp, ”Ronnie” din rasa Yorkshire Terrier Toy. a crescut si a ajuns la maturitate, dar a ramas la fel de nazdravan, castigand de la inceput dragostea stapanei sale. Doinita si l-a cumparat atunci cand a implinit 30 de ani, ca sa-si mai aline suferinta. Ea isi dorea mult sa-si intemeieze o familie.

 „Eu am fost un copil bun. Sper ca bebelusul meu sa imi semene. Eu nu am prea suparat-o pe mama, dar na, suntem fete, baietii sunt mai nazdravani. Am 31 de ani, cred ca ar fi cazul sa ma gandesc deja la un copil. Nu stiu cand va fi momentul potrivit. Mi-am tot zis ba ca anul asta, ba ca anul urmator, dar daca tot am proiecte in desfasurare, am zis sa mai astept putin. Trebuie sa impaci si capra si varza. O sa reusesc la un moment dat. Sunt sigura ca o sa-i fiu devotata 100 % si probabil de asta tot aman momentul”, declara Doinita.

Adauga un comentariu