Magazin

Nu o sa iti vina sa crezi ce a facut Catrinel Menghia inainte sa devina model!

Publicat: 07 ian. 2013
1

Frumoasa romanca a vorbit intr-un interviu pentru presa italiana despre cursul pe care l-a avut viata ei, inainte de a deveni una dintre cele mai frumoase si dorite vedete de nationalitate romana, din strainatate.

Ea a povestit pentru Gazzetta dello Sport ca in adolescenta a inceput o cariera sportiva, avand in vedere ca parintii ei erau sportivi de performanta.

Insa nu si-a dorit sa continue pe acest drum asa ca a ales sa isi minta familia si sa plece de acasa pentru a-si urma visul.

„Mama mea era gimnasta si se antrena cu Nadia Comaneci. Tatal meu era campion in proba de 400 de metri obstacole. Nu aveau casa, dar dictatorul Ceausescu le-a daruit un apartament pentru rezultatele lor sportive. Sora mea, Lorena, era o adevarata vedeta, campioana europeana la sarituri in inaltime. Eu am inceput cu gimnasta, dar eram prea inalta, asa ca am trecut la atletism. Sportul nu a fost o pasiune pentru mine, iar, cu o minciuna, am plecat de acasa, la Bucuresti. Aici am fost mai intai hostess la conferinte, pe urma am plecat in Grecia pentru a deveni model”, a spus frumoasa romanca, potrivit click.ro.

Comentarii
  • Nu mai mancati kkt degeaba. Aproape tot Iasul stie cine a fost Menghia si cum au intins-o mai toti kokalarii de prin Iasi. Tot o penala e si acum, dar la nivel mai inalt.

  • nu stiam ca parintii ei erau sportivi ,desi am copilarit cu Catrinel,copilaria ei e mai complexa decat a spus in interviu,felicitari pentru cariera (Kati)iar kokalarul nu are treaba cu realitatea …

Adauga un comentariu