Magazin

Nu o sa-ti vina sa crezi! De ce nu merge Iulia Vantur pe litoralul romanesc?

Publicat: 14 aug. 2012
1
Iulia Vantur recunoaste fara sfiala ca nu-i place sa mearga pe litoralul romanesc. Motivul este insa unul incredibil. Lumea se distreaza pe plaja, spunea ea.
Frumoasa blonda care este coprezentatorea emisiunii „Dansez pentru tine” sustine ca, atunci cand merge la plaja, ii place sa stea pur si simplu sa citeasca. Tocmai de aceea nu merge in Romania, pentru ca la noi este muzica si mare galagie, scrie libertatea.ro. 
„Nu fac plaja in Romania pentru ca aici lumea vine la mare sa se distreze, mie imi place sa fie liniste si sa citesc. Nu stau nici foarte mult la soare, pentru ca soarele in exces imbatraneste pielea si eu trebuie sa ma pastrez. Pana la o suta de ani mai am. Nici la solar nu merg, decat daca trebuie sa fac asta inaintea unei sedinte foto”, a recunoscut Iulia Vantur.
Chiar daca nu pune mare pret pe bronz, Iulia recunoaste ca are foarte mare grija de silueta ei si face zilnic exercitii acasa.
„Fac exercitii acasa. Am descoperit un program. Opt minute se numeste, il puteti gasi si pe YouTube. Ideea de doar opt minute te atrage si mai mult. Zici ca nu-i mare lucru. Opt minute pentru abdomen, opt pentru fese, opt pentru picioare. E ok”, a declarat Iulia Vantur in cadrul emisiunii Povestiri Adevarate de la Acasa Tv.
Comentarii
Adauga un comentariu