Magazin

Nu poți scăpa de gândacii de bucătărie? Apelează cu încredere la capcane special realizate!

Publicat: 21 sept. 2021

Dintre toate insectele pe care le poți întâlni într-o casă, gândacii de bucătărie sunt cu siguranță în topul celor mai dezgustătoare și periculoase astfel de viețuitoare. Unii specialiști au afirmat că gândacii de bucătărie ar putea supraviețui fără probleme chiar și celor mai mari calamități din lume, așa că nu este de mirare că nu scapi atât de ușor de ei. Este nevoie de răbdare și de produse special realizate împotriva acestora.

Gandacii de bucătărie trăiesc în medii umede, așa cum sunt canalizările, însă sunt foarte atrași și de către ghene, datorită mirosurilor de mâncare și faptului că au o sursă sigură de hrană. Aceste insecte pot purta numeroase bacterii și virusuri, așa că este important să scapi de ei cât mai curând, pentru a nu te îmbolnăvi.

În ultimii ani, tot mai multe persoane au spus că au văzut cum gândacii de bucătărie ieșeau din țevile de scurgere de la baie și bucătărie. Gândacii pot rezista în aceste țevi și poți avea chiar neplăcerea să încerci să îi îneci și să nu reușești. De asemenea, au picioare extrem de puternice, astfel că se vor agăța de țevi și nu vor putea fi luați de fluxul de apă.

Pentru a scăpa de gândacii de bucătărie, este necesar în primul rând să apelezi la soluții special realizate împotriva acestora și să respecți câteva reguli pe care ți le vom prezenta în continuare.

În primul rând, dacă observi un gândac (sau mai mulți) este momentul să faci o curățenie generală în bucătărie. Începe prin a arunca gunoiul zilnic: gândacii sunt activi în special noaptea, așa că nu trebuie să treacă ziua fără să duci gunoiul. Apoi, aruncă orice aliment care a fost desfăcut sau lăsat prin dulapuri ori pe blatul de bucătărie. Nici măcar pâinea nu este în siguranță în cutia specială, dacă nu este etanșă.

Dacă sunt foarte mulți gândaci sau bănuiești că deja au cuib în casa ta, este important să adopți și alte măsuri. Spre exemplu, înainte de a folosi tacâmurile sau vesela, este important să speli aceste obiecte. Niciodată nu poți ști pe unde au umblat gândacii în bucătărie.

Următorul pas este alegerea unui insecticid special și în completare, a unor capcane gandaci de bucatarie. Acest duo nu poate da greș și în doar câteva zile, vei începe să observi din ce în ce mai puțini gândaci.

Capcanele sunt realizate astfel încât să fie irezistibile pentru gândaci: au o substanță ce îi atrage și îi ghidează spre capcană și benzi adezive foarte puternice, care nu vor mai permite gândacilor să plece. Astfel, poți prinde gândacii rapid și eficient și nu va mai trebui să îți faci griji în privința acestora. Capcanele de gândaci sunt foarte ușor de montat: este important să respecți instrucțiunile și mai apoi ele vor face toată treaba.

Așadar, dacă te confrunți cu gândaci de bucătărie, apeleaza cu încredere la capcane pe care le poți cumpăra dintr-un magazin fitosanitar, așa cum este și Fitomag!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/MZhXf-Orbqo

Adauga un comentariu