Actualitate

Nu ratati ultima emisiune a saptamanii! Seful arbitrilor ieseni vine la BZI LIVE! Vlad Ciobanu si Ionut Melinte vor face o radiografie completa a fotbalului din Romania

Publicat: 21 iun. 2018

Ultima emisiune BZI LIVE din aceasta saptamana se anunta una cu adevarat de exceptie! In plin Campionat Mondial de fotbal, vineri, 22 iunie, de la ora 15.00, invitatii moderatorului Cristian Hitruc vor fi doi reprezentanti de seama ai arbitrajului iesean. Vlad Ciobanu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri si Ionut Melinte, unul dintre cei mai promitatori arbitri ieseni vor veni la BZI LIVE pentru a face o radiografie completa a fotbalului din judetul Iasi. Cine poate deveni arbitru, cat se castiga din aceasta meserie, de ce s-ar apuca cineva de arbitraj? Au luat vreodata bataie la meciurile arbitrate in cariera? Ce parere au despre sistemul VAR de la Campionatul Mondial de fotbal? La toate aceste intrebari, vor raspunde arbitrii Vlad Ciobanu si Ionut Melinte, in emisiunea BZI LIVE de vineri, 22 iunie, de la ora 15.00.
Urmaritorii nostri pot adresa intrebari invitatilor in timpul emisiunii BZI LIVE, pe pagina de Facebook BZI.ro, dar si la sectiunea de comentarii pe www.bzi.ro.
Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!
Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:loading...

Adauga un comentariu