Bursa Barfelor

Nu se poate așa ceva! O fi pe bune despre domnul consilier?

Publicat: 22 feb. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța din această săptămână cu o enformație auzită pe la colțuri despre un distins concilier local de pe la noi. Ei bine, e vorba de unul din contingetul ăsta aflat la primul mandat la bremărie și care vine cu o desagă de imagine imaculată. Ei bine, treaba e alta în toată tărășenia asta. Cică onorabilul Julien Niciolau, concilier de la usereu-plusache, a fost luat la ochi de niște băjeți de prin cartierul cu Dacii și arătat cu dejetul.

Cică Niciolau nu se sinchisește măcar să dea și el oleacă cu mătura pe la blocul din cartier pe acolo unde are loc de parcare, de s-au adunat gunoaiele mai ceva ca în Cicoarei. Concilierul are cică un apartament pe acolo pe care îl fofilează cu întreținerea, că nu stă pe acolo, că e chirie, că alea, că alealalte. Gurile rele mai spun că de ceva vreme se tot duce pe la blocurile mai apropiate din zona cu minerve, unde șade o madamă. Despre ce e vorba vă zic babetele cele hâtre data viitoare, că vor și ele să se pună la pândă pe acolo, ca să vadă mai bine treaba.

 

 

Comentarii
  • Ce are useristul asta? Un apartament in Dacia? Serios?
    Daca avea 5 vile in centru ca agariciul de Chirica nu va mai legati de el, asa-i? Mafiotii sunt protejati de fituica asta!

Adauga un comentariu