Internet

Nu-ti mai place Facebook? 5 alte retele de socializare pe care trebuie sa le incerci

Publicat: 23 apr. 2014

Desi Facebook ramane cea mai populara retea de socializare din lume, exista multe motive pentru care ai putea dori sa incerci si alte site-uri similare.

Fie ca te-ai plictisit de Facebook, fie ca esti nemultumit de schimbarile din ultimul timp sau ca pur si simplu vrei sa vezi ce mai e pe piata – exista multe alternative, mai mult sau mai putin cunoscute, la cea mai populara retea de socilizare din lume. Iata doar cateva dintre ele:

Google Plus

Google Plus (Google +) este o retea de socializare rivala Facebook. Desi mai putin popular, site-ul se bucura de utilizatori fideli si ofera servicii apreciate de internauti precum Google Hangouts. Google Plus poate fi accesat de oricine are cont Google.

Qzone

Lansata in 2005, reteaua de socializare Qzone este extrem de populara in China, si nu este exlus ca in viitor sa se bucure de popularitate si in alte tari. Utilizatorii Qzone pot scrie postari de blog, pot trimite fotografii, pot asculta muzica si viziona clipuri video.

Goodreads

Goodreads este o retea de socializare pentru iubitorii de carti. Ca si pe Facebook, utilizatorii Goodreads pot sa-si faca un profil personalizat si se pot imprieteni cu alti internauti. De asemenea, pe Goodreads iti poti face rafturi virtuale cu cartile preferate, poti recomanda lecturi prietenilor si poti da note si comenta.

Twitter

Twitter este o retea de socializare si de microblogging aproape la fel de populara precum Facebook. Utilizatorii Twitter trimit mesaje virtuale de maxim 140 de semne, pot conversa cu prietenii lor virtuali si pot distribui linkuri si fotografii.

Meetup

Meetup este mai mult decat o retea de socializare. Site-ul permite persoanelor cu interese comune sa organizeze intalniri si diferite evenimente sociale. Meetup este foarte util atunci cand esti nou intr-un oras si vrei sa cunosti lume noua sau cand, pur si simplu, vrei sa-ti largesti cercul de cunostinte.loading...

Adauga un comentariu