BZI LIVE

LIVE VIDEO – Nu trebuie ratat! Despre situația parcărilor publice și a celor de reședință din Iași. Marian Nistor, șeful Serviciului Administrare Parcări, detaliază la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 05 dec. 2021

Luni, 06 decembrie 2021, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE se va afla Marian Nistor, șeful Serviciului Administrare Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Iași.
Invitatul va discuta despre situația parcărilor publice și a celor de reședință din oraș oferind detalii privind costurile și încasările în ambele cazuri.
Marian Nistor va anunța și dacă urmează licitații în viitorul apropiat dar și care sunt planurile pentru amenajarea mai multor parcări la nivelul municipiului.
Care este cartierul cu cele mai puține locuri de parcare, unde este cererea cea mai mare, care este cel mai scump loc de parcare platit de un ieșean sunt doar câteva dintre întrebările la care vor primi răspuns urmăritorii BZI LIVE. Toate procedurile derulate de Primăria Iași au loc prin intermediul unei aplicații de telefonie mobilă, măsură impusă din cauza restricțiilor anti-COVID-19 iar invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre provocările ce apar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu