Magazin

Nu vrei s-o patesti ca Jennifer Lawrence? Microsoft are o solutie pentru tine

Publicat: 20 sept. 2014

Microsoft a ascultat dorintele utilizatorilor sai si se concentreaza si pe alte ecosisteme, nu doar cel propriu. Asadar, utilizatorii OneDrive au o oferta limitata pentru a primi 30 de GB gratuit, stocare in OneDrive .

Vezi si Zuckerberg este istorie? Un italian a creat o noua retea de socializare – FOTO

OneDrive este discul virtual de stocare oferit de Microsoft si toti utilizatorii, indiferent de platforma, pot primi la inscriere 15 GB de stocare gratuita. Cu ocazia lansarii noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Microsoft ofera 30 de GB de stocare gratuita pentru utilizatorii Apple.

Vezi si Au aparut imagini cu noul sistem de operare Microsoft

Daca v-ati instalat iOS 8, sunteti eligibili pentru aceasta oferta limitata, indiferent daca aveti iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c sau alte dispozitive de la Apple, cum ar fi iPad-uri. Ce trebuie sa faceti? Descarcati OneDrive, faceti-va cont sau autentificati-va cu un cont Microsoft deja existent si setati optiunea de Auto Upload. Aceasta va va duce pozele din camera foto direct in Cloud-ul Microsoft. Va recomandam sa evitati redundanta, asadar nu setati Auto Upload sau sincronizare cu iCloud sau cu Dropbox daca alegeti sa faceti asta pe OneDrive, scrie realitatea.netloading...

Adauga un comentariu