Magazin

Nuami Dinescu a DEZVALUIT cum se simte Teo Trandafir dupa divort

Publicat: 01 feb. 2013
1

Actrita Nuami Dinescu, cunoscuta datorita personajului „Tanta” din emisiunea moderata ani de zile de Teo Trandafir la Pro TV, a vorbit despre divortul prietenei ei de fostul rugbist Constantin Iosef.

Invitata joi, in emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena 2, Nuami a spus ca Teo este o femeie puternica si capabila sa depaseasca despartirea de fostul sot de una singura.

„Ea e ok, e o fata tare, educata, cultivata si stie sa aleaga dintre mai multe drumuri, drumul care trebuie. Sunt niste lucruri pe care si le da viata si pe care le iei ca atare. Pe undeva te bucuri de lucrul pe care ti l-a dat Dumnzee, iar ce o sa urmeze dupa aceea nu conteaza. Cine e sigur de ziua de maine? Teo e fata mare si e desteapta si se descurca ea singura, cum a facut intotdeauna”, a spus Nuami Dinescu, potrivit Libertatea.

Teo Trandafir (44 de ani) si Constantin Iosef (44 de ani) s-au casatorit pe data de 2 iunie 2012, chiar de ziua vedetei tv, insa, 6 luni mai tarziu, au anuntat ca se despart. Cei doi s-au cunoscut in decembrie 2011, pe Facebook.

 

Adauga un comentariu