Stiri si curiozitati

Nuanțe de blond închis: O adevărată senzație în noul sezon

Publicat: 02 mart. 2022
Nuanțe de blond închis O adevărată senzație în noul sezon
Nuanța închisă a blondului este o combinație armonioasă de tonuri blond și maroniu

Sezonul trecut, nuanțele de blond închis au făcut o adevărată senzație. Dacă intenționezi să îți vopsești părul în cea mai la modă culoare, atunci trebuie să cunoști mai multe reguli pentru a obține un look fabulos. Experții din industria frumuseții au spus că aceasta este o nuanță universală care combină atât tonurile calde, cât și cele reci în același timp. Din aceste considerente nuanța arată spectaculos la femeile de diferite tipuri de ten și vârstă.

Această nuanță reprezintă o încrucișare între un blond și o culoare de roșcat mediu a șuvițelor. Printre fanii acestei culori se numără vedete recunoscute ale show-business-ului și ale industriei modei. Printre cele mai populare sunt Jennifer Lopez, precum și Blake Lively, Gisele Bündchen, Lily James și altele.

femeie cu parul blond inchis
Această nuanță reprezintă o încrucișare între un blond și o culoare de caștaniu mediu a șuvițelor

Nuanțe de blond închis: Particularitățile culorii

Nuanța închisă a blondului este o combinație armonioasă de tonuri blond și maroniu. Dintre întreaga paletă de tonuri de blond, aceasta este cea mai închisă. Mai aproape de această nuanță este culoarea blond mediu și o schemă de culori numită „blond bej”.

Nuanța de blond închis mai poartă denumirea și de „brond”. Nuanța contribuie la crearea unei imagini aristocratice, întruchipează concizia, reținerea și lupta pentru ideal. Nu este absolut nimic surprinzător în faptul că doamnele care preferă acest ton se disting prin echilibru, rafinament și stil excepțional.

Această nuanță are o mulțime de avantaje. În primul rând, imaginea unei femei care poartă o astfel de nuanțe arată cât se poate de naturală. De asemenea, culoarea crește vizual splendoarea buclelor, făcându-le mai voluminoase. Blond-ul închis umbrește favorabil pielea, conferă un aspect proaspăt și radiant. Pe măsură ce rădăcinile cresc din nou, diferența dintre părul natural și cel vopsit este aproape imperceptibilă.

femeie cu parul blond inchis
Nuanța de blond închis mai poartă denumirea și de „brond”

Trebuie să știi că nuanța arată grozav atât pe bucle lungi și ondulate, cât și pe tunsori scurte. Această culoare este potrivită și femeilor trecute de 45 de ani deoarece ascunde perfect părul gri. Blondul închis se aplică doar pe părul vopsit în prealabil. Astfel, fiecare femeie poate folosi această culoare pentru a corecta o nuanță greșit aleasă.

Pentru care femei este potrivită această nuanță: Sfaturile specialiștilor

Bronde este o culoare universală care se poate adapta la diferite nuanțe de ochi și diferite nuanțe de piele. De exemplu, femeile cu pielea măslinie, culoarea bronde arată foarte impresionant. Mai potrivite pentru acestea sunt nuanțele calde. Iar nuanțele reci atenuate sunt potrivite pentru proprietarii tipului de piele mai albă.

Din păcate, este mai bine ca reprezentanții tipurilor piele foarte închisă să acorde atenție altor culori. De asemenea, femeile cu ochii deschiși și pielea albă în combinație cu blondul închis nu arată foarte armonios. Iar pentru frumusețile cu pielea închisă, nuanța este prea simplă, nefiind suficient de luminoasă.

femeie cu parul blond inchis
Această nuanță are o mulțime de avantaje

Trebuie să știi că bronde este o nuanță extrem de rară. De obicei o culoare bună de păr este rezultatul muncii unui colorist cu experiență, care este bine familiarizat cu toate tendințele moderne și îi place să se concentreze pe concizie și naturalețe. Există mai multe moduri de a obține un blond închis pe păr.

Nuanțe de blond închis se pot obține prin monocolorare. Aceasta reprezintă o tonifiere completă, în care tot părul este vopsit. Culoarea se poate obține și prin tonifiere profesională. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru blondele naturale. De asemenea, nuanța poate fi obținută prin colorare parțială. În acest caz, vopseaua se aplică pe șuvițe individuale, de obicei femeile cu părul brun și femeile cu părul brunet recurg la această metodă.

femeie cu parul blond inchis
Trebuie să știi că nuanța arată grozav atât pe bucle lungi și ondulate, cât și pe tunsori scurteAdauga un comentariu