Magazin

Nucile – Bune sau Nu la dieta?

Publicat: 29 apr. 2013
1

Hulite de catre majoritatea nutritionistilor, deoarece au multe calorii, nucile si derivatele acestora din lumea intreaga devin tot mai apreciate pentru beneficiile pe care le aduc corpului.

Oamenii pot sa adauge in siguranta in dieta lor cateva nuci, sau chiar sa inlocuiasca gustarile cu cateva. Alune, nuci, migdale, fistic sau nuci de macadamia, toate contin fibre si acizi grasi, nesaturati, buni pentru orice corp. Studiile recente arata ca exista o foarte mica schimbare de greutate intre cei care consuma nuci si cei care nu.

Bineinteles, deoarece sunt foarte satioase, nucile si derivatele acestora trebuie sa fie consumate in cantitati mici si neaparat crude. Dupa cum am scris ca nucile scad riscul de diabet cu o patrime, studiile au aratat ca scad si presiunea arteriala.

Reuters.com spune ca nucile pot suprima senzatia de foame prin grasimile nesaturate si pot regla colesterolul. Potrivit sursei citate, consumul de nuci poate determina consumatorul sa reduca portiile de mancare din timpul zilei, scrie Yahoo! News.

Adauga un comentariu