Mozaic muzical

Numai in locul lui Kamara sa nu fii. Ce s-a intamplat acum cu fiul lui, dupa ce micutul fusese diagnosticat cu tetrapareza spastica 

Publicat: 17 mai 2019
3

Kamara si fosta lui sotie, Oana, se afla in Turcia cu fiul lor, Leon, care a facut deja primul transplant de celule stem in Turcia. Cei doi sunt foarte optimisti ca micutul se va insanatosi si va deveni un copil normal, sa se bucure de toate activitatile copilariei. Artistul a postat cateva fotografii pe pagina sa de Facebook, cu Leon pe patul de spital si le multumeste tuturor care le sunt alaturi cu un gand, o rugaciune sau o contributie.

„Inca un pas pentru Leon

Leon a facut astazi, primul transferul de celule Stem. 
Un prim pas important in drumul lui spre o copilarie normala, una in care sa alerge, sa exploreze lumea din jurul lui si sa descopere bucuriile varstei lui. 
Multumim tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi cu un gand, cu o rugaciune si cu o contributie la cazul lui Leon. Va dorim tot ce e mai bun„, a scris Kamara pe retelele de socializare.

Leon a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica

Micutul a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica, la scurt timp de la nasterea sa, care a avut loc cu 2 luni inainte de termen. Problemele au inceput in prima zi de viata si i-au afectat micutului partea stanga a creierului, cea responsabila de zona motorie.

Desi are 5 ani, Leon se foloseste doar de un brat, poarta pampers, cantareste 10 kilograme si are nevoie de supraveghere permanenta. Din cauza faptului ca muschii sai sunt scurti si genunchii incovoiati, Leon are mana stanga si membrele inferioare inerte si nu a mers niciodata nici macar de-a busilea.

Celebrul artist care a participat la „Ferma Vedetelor” pentru a-si ajuta fiul are nevoie diperata de bani pentru operatia micutului. Leon urmeaza sa maerga la o clinica privata din Turcia, unde va incepe tratamentul si recuperarea.

Donatiile pentru acest caz se realizeaza in contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD

Adauga un comentariu