Magazin

Numara zilele pana isi va recupera carnetul! Calin Goia circula cu metroul de voie, de nevoie!

Publicat: 21 feb. 2013
De cand a fost prins in timp ce gonea cu 120 km/ h la volanul bolidului sau, iar politistii i-au suspendat permisul de conducere, viata lui Calin Goia s-a transformat intr-un calvar. Ajuns pieton, artistul circula cu metroul sau…pe jos.
Dupa aproape 75 de zile de stat pe bara, fara carnet de conducere si dreptul de a sofa, Calin Goia, solistul trupei Voltaj, sustine ca pedeapsa care i-a fost aplicata i-a prins bine. O face insa cu jumatate de gura, recunoscand insa ca abia asteapta sa se urce la volanul masinii sale.
„Am ajuns sa ma descurc si fara masina. Este adevarat ca a fost o perioada grea, in care am mers cu metroul alte mijloace de transport in comun, cand m-au mai luat prietenii sau am circulat pe jos. Acum, ce sa zic. Mult a fost putin a ramas. In doua saptamani imi reintru in drepturi si voi putea sofa. A fost o experienta, mai ales ca in metrou eram recunoscut si toata lumea se uita intr-un fel la mine”, ne-a declarat artistul. 
La inceputul acestui an, lui Calin Goia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, dupa ce a fost inregistrat de radar ruland cu viteza de 120 de km/ora, in localitatea argeseana Valea Ursului. Potrivit politistilor de la rutiera, cand a fost prins gonind pe sosele, cantaretul circula printr-o localitate cu o viteza mai mare cu 50km/ ora decat cea prevazuta de lege. Goia a ramas fara permis pentru o perioada de trei luni, incasand puncte de penalizare si o amenda de 420 de lei.

sursa:cancan.ro loading...

Adauga un comentariu