Local

Numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, la Iași

Publicat: 26 mart. 2020

La nivelul judeţului Iaşi, s-au înregistrat 992 persoane izolate la domiciliu, fără simptomatologie. De asemenea, în carantină în locurile special amenajate sunt 163 de persoane.

„Un număr de 992 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate din punct de vedere medical de către DSP. Mai precizăm că 42 de  persoane au ieşit din perioada de 14 zile de autoizolare.

Conform ultimelor centralizări, un număr de 163 persoane au fost plasate în carantină în spaţiile special amenajate.

Structurile Inspectoratului Judetean de Politie, de Politie Locala și ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi au efectuat un număr de 048 verificări ale persoanelor aflate în izolare la domiciliu. În urma misiunilor efectuate au fost aplicate 471 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.043.440 lei. In misiunile executate structurile MAI au beneficiat si de sprijinul MApN. Rolul armatei este acela de a suplimenta, de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituții din Sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională alături de polițiști, astfel încât să contribuie la tot ceea ce însemnă creșterea eficienței măsurilor pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19.”, potrivit DSP Iași.loading...

Adauga un comentariu