Info Turism

Nume mari vor urca pe scena de la Electric Castle in 2019. Cat costa acum biletele

Publicat: 20 nov. 2018
9

Electric Castle 2019 va aduce in Romania nume mari de trupe. Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars si Bring Me The Horizon tin capul de afis al festivalului care are loc in fiecare an pe domeniul de la Bontida

Printre numele care vor mai concerta la Electric Castle 2019 se mai numara Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

Pretul biletelor la Electric Castle 2019 incepe de la 399 de lei pentru un abonament pentru toate zilele de festival si 499 lei pentru abonament cu acces in camping. Biletele la Electric Castle 2019 se vor scumpi insa si vor ajunge sa coste 549 lei, respectiv 649 lei.

Florence + The Machine la Electric Castle 2019

Florence + The Machine este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construita in jurul personalitatii fascinante a solistei, compozitoarei si fondatoarei Florence Welch.

Din 2009, cand a lansat primul album, trupa a adunat zeci de saptamani in fruntea clasamentelor muzicale din intreaga lume, nominalizari si premii castigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards, ca sa le amintim doar pe cele mai importante.

Concertul din cadrul Electric Castle 2019 vine intr-un moment esential in cariera Florence + the Machine; noul lor album lansat in aceasta vara, High as Hope, aduce schimbari esentiale in linia muzicala, influentate de schimbarile radicale pe care Florence Welch le-a facut in viata ei, o maturitate confirmata atat in plan creativ cat si personal.

30 Seconds to Mars la Electric Castle 2019

Castigator de Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezenta sa la Electric Castle 2019 alaturi de fratele sau, Shannon Leto; altfel spus, 30 Seconds to Mars este oficial pe afisul viitoarei editii a festivalului.

Cel mai recent album al trupei, America, este promovat printr-un turneu mondial ce ajunge astfel si in Romania, oferind publicului cea mai ambitioasa productie semnata pana acum de trupa. Iar asta nu este putin lucru pentru acesti artisti care, pe langa un sir coplesitor de premii, detin chiar si un record Guinness.

Nu oricine are capacitatea lui Jared Leto de a jongla intre productii majore de Hollywood si arene pline de zeci de mii de fani, dar in spatele reputatiei de megastar sta un muzician ce a reusit sa vanda peste 15 milioane de albume in cele doua decenii de la lansarea trupei.

Walk on Water, Rescue Me, Kings and Queen sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars, marcand un stil nou, cu puternice influente electro, in muzica trupei.

Bring Me The Horizon la Electric Castle 2019

Bring Me The Horizon, revelatia editiei cu numarul 4 a Electric Castle, revin in 2019 pe scena festivalului. Poate cea mai ambitioasa trupa rock britanica a momentului, BMTH va lansa oficial, la inceputul anului viitor, un nou album cu care va porni imediat intr-un turneu de promovare in Europa si Australia.

Doar doua piese de pe viitorul Amo au fost prezentate pana acum, dar fanii adevarati stiu deja ca albumul nu va semana cu nimic din ce trupa a creat anterior.

Pornita la drum ca o trupa deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor sase albume inregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult in a cuceri public din intreaga lume si i-a transformat in cap de afis pentru cele mai importante festivaluri din Europa, precum Electric Castle 2019.

Alaturi de ei, concitadini din Sheffield si frati in stil rock, trupa metalcore While She Sleeps isi fac loc pe afisul editiei Electric Castle 2019.

Adauga un comentariu