Magazin

Numele Andreei Marin, folosit de escroci pentru a pacali romanii creduli

Publicat: 21 sept. 2013

Numele Andreei Marin a fost folosit de mai multi escroci care sunau diferite persoane si le anuntau ca au castigat un premiu de 10.000 de euro, dar ca pentru a intra in posesia acestuia trebuie sa plateasca anumite sume.

Ei se foloseau de numele prezentatoarei TV tocmai pentru a parea mai credibili, anunta Romania TV.

Contactata de jurnalisti, Andreea Marin a sustinut ca nu a auzit de aceasta metoda de inselaciune si ca este foarte bine ca s-a descoperit, pentru ca oamenii trebuie sa stie ca nu este nimic adevarat.

„Nu stiam. Am aflat acum de la dvs, dar daca e adevarat e foarte bine ca m-ati sunat si ca oamenii sa auda de la sursa ca niciodata nu pot fi sunati in mod real din partea mea de catre terti care sa le promita ceva. Oameni buni, nu credeti astfel de escroci. Puneti-va intrebari, anuntati autoritatile. Sunt un om serios si nu umblu cu astfel de prostii”, a declarat Andreea Marin.

Ea a adaugat ca este foarte important ca acest lucru ca fie facut public si ca va anunta si ea pe retelele de socializare, in incercarea de a nu mai exista oameni pacaliti.

Prezentatoarea TV a adaugat ca ei nu i s-a intamplat niciodata sa o contacteze cineva in incercarea de a o insela, asa cum s-a intamplat cu Alexandru Arsinel si metoda „accidentul”.

„Pe mine personal nu m-a sunat nimeni. Probabil ca aleg oamenii pe care ii suna, in sensul ca sa fie cat mai credibili. Pe de alta parte, traiesc in aceasta lume si sunt destul de suspicioasa, verific informatia”, a adaugat ea.loading...

Adauga un comentariu