National

Numele Elenei Udrea apare intr-un nou dosar la DNA

Publicat: 31 oct. 2014
1
Numele Elenei Udrea apare intr-un nou dosar la DNA. Procurorii anti-coruptie vor verifica acuzatiile aduse Elenei Udrea privind folosirea de bani europeni pentru constructia clubului rezidential „Stejarii„, din zona Baneasa. Parchetul General si-a declinat competenta in a judeca plangerea depusa in acest sens impotriva prezidentiabilului PMP si a trimis dosarul catre DNA, care ar urma sa ancheteze un „tun” de 11 milioane de euro, informeaza Romania TV.

Citeste si: OFICIAL. Ce spune MAE despre filajul Elenei Udrea de la Paris

La inceputul lunii octombrie, impotriva Elenei Udrea a fost depusa o plangere penala la Parchetul General in care sefa PMP era acuzata ca ar fi folosit bani europeni pentru a ridica un complex rezidential privat, in care chiar ea ar avea asigurata o locuinta.
Acuzatiile vizau fapte pe care Elena Udrea le-ar fi comis in perioada in care a detinut functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Mai exact, dosarul priveste contractul incheiat, in 2011, intre Ministerul Dezvoltarii si Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea complexului rezidential „Stejarii”.

Citeste si: Legatura STRATEGICA intre Alina Bica si Elena Udrea. Dosarul ALRO va suna cunoscut?

Proiectul ar fi costat 11 milioane de euro, dar, potrivit denuntului depus impotriva Elenei Udrea, complexul turistic nu ar fi fost utilizat pentru scopul in care a fost construit. In realitate, acesta ar fi luat destinatia unor facilitati gandite sa aduca beneficii exclusive unei societati private, mai exact facilitati de agrement si exploatare a unui complex rezidential proprietate privata.
Potrivit Romania TV, Parchetul General si-a declinat competenta si a trimis plangerea la DNA. Procedural, procurorii DNA ar urma sa inceapa urmarirea penala in rem.
Complexul rezidential Stejarii ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac. Elena Udrea a confirmat recent ca s-a mutat intr-un apartament inchiriat in Complexul Stejarii, la parter.
Comentarii
Adauga un comentariu