Local

Numeroase cazuri de furturi in campusurile studentesti din Iasi

Publicat: 07 mai 2015
1

Tot mai multe cazuri de furt sunt intalnite in zona campusurilor universitare din Iasi. La inceputul saptamanii, politistii au primit o plangere din partea unei tinere de 19 ani, care a povestit ca, in perioada 5-7 aprilie, persoane necunoscute i-au furat din camera de camin un laptop, valoarea prejudiciului fiind de 1.400 lei. În urma investigatiilor efectuate de politistii ieseni, a fost identificat si banuitul comiterii furtului. Este vorba tot despre un student din Campus Agronomie, S.V., de 25 ani.

„Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei vatamate, iar cercetarile continua în vederea stabilirii întregii activitati infractionale, urmând ca la finalizare dosarul penal sa fie înaintat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Iasi cu propunere legala”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: EXCLUSIV. A murit bebelusul inecat in butoi – UPDATE FOTO,VIDEO

Totodata, o tânara de 20 de ani a reclamat faptul ca i s-a furat, de pe un scaun aflat intr-un club din campusul Tudor Vladimirescu, poseta în care avea un portofel cu actul de identitate, doua carduri bancare si carnetul de student, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 200 lei.

În urma investigatiilor efectuate de catre politisti, a fost identificat P.C., de 21 ani, urmand ca oamenii legii sa stabileasca întreaga activitate infractionala a acestuia. Tot o tanara de 20 de ani a ramas fara telefonul mobil in timp ce se afla intr-un bar din campus. In acest caz, a fost adus la audieri tanarul M.R., in varsta de 23 ani.
Adauga un comentariu