Magazin

Numerologie data nasterii in saptamana 30 iulie – 5 august 2018. Cum iti merge in functie de cand esti nascut

Publicat: 27 iul. 2018
1

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

Cum se calculeaza Numarul personal anual
Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 30 iulie – 5 august 2018:

Numarul personal anual 1
Te asteapta o noua realitate. Ceva s-a intamplat si acum vezi altfel lucrurile. Desi scepticismul poate fi inevitabil, fricile sunt lasate de o parte. Comunici mai sincer si mai deschis.

Numarul personal anual 2
O anume situatie te face sa iti schimbi punctul de vedere. Desi resimti o oarecare tensiune, care te face sa fierbi ca in oala sub presiune, realizezi, totusi, ca nu iti strica sa ai si un punct de vedere diferit. Viata iti ofera noi oportunitati, prin schimbarea perspectivei.

Numarul personal anual 3
Vrei mai multa libertate si, parca, totusi, ceva nu e in regula. Ti-e teama de libertatea pe care ti-o poate aduce viitorul si unele credinte te tin pe loc. Lasa-te purtat de sentimente, nu le ignora, analizeaza-le si vezi ce ai de facut in continuare. Aceasta este cheia vindecarii. Iarta si mergi mai departe!

Numarul personal anual 4
Trebuie sa recunosti ca traiesti in prea multa tensiune. Incet-incet acumulezi furii si frustrari. Un conflict nu este cea mai buna cale de a rezolva problema respectiva. Nu te lasa purtat de manie si actioneaza diplomat. Razbunarea este cel mai rau lucru pe care ti l-ai putea face.

Numarul personal anual 5
Fii precaut! Cauta dincolo de aparenta. Ceea ce se petrece s-ar putea sa te entuziasmeze, insa nu te indeparta de realitate. Concentreaza-te! Numai asa vei lua cele mai corecte decizii pentru tine.

Numarul personal anual 6
Va fi destul de dificil pentru tine sa nu ai remuscari. Cu toate acestea, eliberarea de sentimentele pe care le ai ar putea fi eliberatoare. Vei reusi sa vindeci trecutul si sa ai un prezent autentic. Asuma-ti responsabilitatea pentru toate greselile si iarta-te!

Numarul personal anual 7
Se schimba ceva la tine. Poate reusesti sa scapi de un obicei vechi, o atutidine sau o credinta care nu iti mai sunt de folos. Urmareste-ti interesele, fa ceva diferit si vei vedea ca modelele vechi de comportament vor disparea unul cate unul. Fii tu insuti!

Numarul personal anual 8
Cand te preocupi de o anumita parte a vietii tale, cu siguranta neglijezi alta. Cheia este sa echilibrezi totul. Nu ignora acest dezechilibrul pentru ca nu iti va aduce nimic bun. Dimpotriva! S-ar putea sa ajungi epuizat, chiar daca tu crezi ca faci mai putine.

Numarul personal anual 9
Pe masura ce te eliberezi de trecut, dezvoltarea ta personala face un pas inainte. Esti in procesul de vindecare, pentru a scapa de frici, frustrari si credinte vechi. Fii pregatit sa dai si sa primesti, sa ceri si oferi.

Adauga un comentariu