Magazin

Numerologul Mihai Voropchievici: Horoscop european pentru 2018 – Pentru undele zodii, an de vis, pentru altele, de plans

Publicat: 08 ian. 2018
1

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul european pentru fiecare zodie in parte, pentru anul 2018.

BERBEC
E anul in care trebuie sa corecteze greselile. Poti schimba cate ceva inclusiv in parteneriat, acolo unde inca mai poti analiza relatia pana in 2018. Dupa 2018 este catastrofal. In acest an, Berbecul va trebui sa-si asume responsabilitati in optiunile facute, inclusiv in munca.
Mizeaza pe intuitie si nu pe logica, pentru ca logica iti va fi daunatoare. Atentie! Poate ca lumea va fi cu ochii pe tine, esti in centrul atentiei, iar meritele tale vor fi recompensate financiar. Evita tensiunile din perioada: 27 iunie-28 august, cand Marte este retrograd si cand te invita la rabdare si stapanire de sine.

TAUR
Pentru Taur prioritare in acest an sunt relatia si casatoria. Prietenii mai vechi, iubiri trecute pot sa reapara. Nu te grabi in vartejul pasiunii si sa te intorci la trecut, pentru ca vei regreta. Personalitatea ta trece prin schimbari mari. Renuntati la principii, faceti planuri noi. Job-ul trece subtil in plan secund, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi sarcinile.
Atentie la buget, pentru ca vei avea tentatia sa cheltuiesti mult, dar sa uiti ca ai si niste plati de facut, niste facturi de achitat. Verifica-ti permanent finantele! Monitorizeaza-ti sanatatea, pentru ca stresul in acest an este mult mai mare, iar grijile marunte de zi cu zi te pot face mai sensibil.

GEMENI
E anul cand nu trebuie demarate alte proiecte, pana nu le terminati pe cele pe care le aveti in derulare. Intre 23 martie-15 aprilie, 26 iulie-19 august si 17 noiembrie-7 decembrie, Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, este in cele trei perioade de retrogradare. Vei simti nevoia de schimbare de job si o schimbare in viata personala. 2018 nu este anul potrivit pentru astfel de schimbari. Ai liber la iubire, dar nu te pripi! La capitolul bani stai destul de bine, asa ca nu trebuie sa faci impumuturi care nu sunt benefice. Sanatatea este pe tot parcursul anului in atentie. Orice semnal al corpului trebuie tratat, mai ales: sistemul nercos, cirulatia periferica, inima si sistemul osos.

Citeste continuarea pe wow.bzi.ro

Adauga un comentariu