Magazin

Nunta cu peripetii. Cum au ajuns doi miri la spital, in cea mai importanta seara – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 iun. 2016
Un cuplu din Colorado s-a confruntat cu o problema mai grava decat o simpla intoxicatie cu alcool sau cu discursurile penibile tinute de invitati. Johnny Benson se afla pe un camp impreuna cu sotia lui, Laura, langa un rezervor din Fort Collins, moment in care un sarpe veninos l-a muscat pe mire de picior.
„Am simtit o lovitura la picior si nu eram sigur daca m-a muscat sau nu, insa am simtit sarpele cum m-a atacat. M-am uitat in jos si statea nemiscat langa mine. Am crezut ca este o coincidenta nefericita, nu-mi venea sa cred ca tocmai mi se intamplase asta in ziua nuntii”, a spus mirele. Acesta a ignorat realitatea, pana cand sotia i-a sugerat sa se uite mai atent la glezna, moment in care a vazut urmele muscaturii. Singurul lucru la care s-a gandit barbatul era ca va rata petrecerea de lux la care trebuia sa fie prezent, dupa sedinta foto. Laura a atras atentia unui paznic din zona, gesticuland in directia acestuia si tipand la el sa opreasca.
„Eu, sotul meu si fotograful dadeam din maini si tipam. A coborat geamul si i-am spus ca sotul meu a fost muscat de un sarpe veninos. Cred ca nu a auzit pentru ca ne-a felicitat”, a povestit Laura. Fata speriata a mirelui i-a atras atentia paznicului, acesta intervenind imediat pana la sosirea medicilor. Nestiind cat venin a injectat reptila in urma muscaturii, mirele a fost transportat de urgenta la spital. Din fericire, sarpele l-a ranit cu coltii, insa nu si-a lasat veninul in rana. Sotii Benson au ajuns tarziu la receptie, dupa ce si-au anuntat un prieten despre incident. Acesta a profitat de situatie si a fugit la primul magazin, de unde a cumparat serpi de cauciuc, pe care i-a imprastiat prin sala, inainte sa ajunga mirii.


loading...

Adauga un comentariu