Actualitate

Nunta de fite la Iasi. Pregatiri ca-n filme pentru marele eveniment – FOTO

Publicat: 23 apr. 2015

@ Mirele provine dintr-o familie foarte cunoscuta in Iasi, iar mireasa vine de peste hotare @ Evenimentul va avea loc intr-o locatie selecta, cautata in special de oamenii politici, de afaceri, medici, potenti financiar @ Nasii au o afacere in domeniul IT

S-au cunoscut la studii si dupa o prietenie de cativa ani au decis sa-si uneasca destinele. Mirele provine dintr-o familie celebra de medici din Iasi, iar mireasa este din Republica Moldova. Parintii tinerei sunt stabiliti de cativa ani in Romania si au reusit sa obtina si cetatenie. Ambii sunt medici in Barlad. Andrei si Veronica sunt studenti in ultimul an la Facultatea de Medicina din Iasi. Tanarul este fiul prof. dr. Calin Scripcaru, medic legist la Institutul de Medicina Legala din Iasi, iar sotia, Daniela Scripcaru, este medic la Maternitatea Cuza Voda din Iasi.

Ieri, Andrei Scripcaru s-a cununat civil cu Veronica Andronachi, la eveniment fiind prezenti mai multi medici, dar si colegii tinerilor. Mirii au aceeasi varsta, 26 de ani, si oficierea casatoriei a fost facuta de primarul Gheorghe Nichita, prof. dr. Calin Scripcaru fiind si consilier local PSD.

„Statutul de socru este mai putin traumatizant decat cel de bunic. Nu pot decat sa ma bucur. Am dorit sa fie ceva discret si ma bucur ca toti cei pe care i-am invitat ne-au onorat cu prezenta”, a spus prof. dr. Calin Scripcaru, fost manager la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Nunta este programata anul viitor. Socrul mare a precizat ca mirii au examen de licenta si nu au timp pentru a se ocupa si de pregatirile de nunta. Marele eveniment va avea loc in Iasi, dar tinerii nu s-au decis asupra locatiei. Mirii au ales doua restaurante de fite din Iasi, urmand sa aleaga unul dintre ele. Andrei si Veronica Scripcaru vor fi cununati de nasii de botez ai tanarului.

„Nunta va fi la anul, in luna martie, pentru ca tinerii proaspat casatoriti au de invatat. Este ultimul an si ii asteapta examenul de licenta. Au ales doua restaurante, dar probabil nunta va avea loc La Castel. Nasii, Dia si Liviu Ferea, au o afacere in domeniul IT, si sunt din familie. Ei l-au botezat pe Andrei, iar noi le-am botezat baiatul. Nu va pot da mai multe detalii despre nunta pentru ca mai sunt de pus la punct multe detalii. Noi speram sa fie o nunta asa cum doresc ei”, a spus socrul mare. Restaurantul La Castel este una dintre locatiile preferate ale oamenilor politici, de afaceri, medici.loading...

Comentarii
 • Asta-i nunta de fite ????!!!!!Mirele parca este boschetar , zici ca acum este scos din boji .Toti lingaii s-au facut membrii vreunui partid, ce stie asta sa faca ,ca si membru PSD? Nici-unul nu-i de Doamne`ajuta prin pozele astea.

 • DL PRIMAR DECE NU TE VAD CUNUNAND SI FAMILII MODESTE ,DIN CELE CARE TU FACEAI PARTE CAND AI VENIT IN IASI DE LA DOROHOI .DECE CAUTI NUMAI IMBOGATITI PRIN MIJLOACE SA NU LE SPUN PE NUME ? SA-TI FIE RUSINE CA TE AFISEZI NUMAI IN COMPANIA CELOR CU BANI SI NU ESTI ALATURI SI DE TINERII CARE MUNCESC CINSTIT PENTRU SALARII DE MIZERIE .TU DAI DOVADA IN TOT CE FACI CA ESTI UN PARVENIT SI UITI ORIGINEA TA PE CARE EU O CUNOSC BINE ,DA SA-TI FIE RUSINE PE CEI SARACI SA-I CUNUNI ,CA SA-SI MAI INDULCEASCA SI EI NECAZUL LAUDANDUSE CA PRIMARUL IA CUNUNAT .DA SA-TI FIE RUSINE SI MAI VREI UN NOU MANDAT

 • Auzi exprimare a Magdei: ” Mirii au ales doua restaurante de fite din Iasi, urmand sa aleaga unul dintre ele.” :)))))))))))))

  Oare nu s-a gasit nimeni sa-l tunda pe slutul ala? Sau macar sa se spele pe cap?

 • Eu voi face urmatorul comentariu: cand este vorba de doctori si UMF, incepe campania pe ideea nepotismului. Calin Scripcaru este fiul prof de Medicina Legala, GH. Scripcaru. Acum nu se spune nimic, nu se mai vorbeste de fiul/fiica lui „X” De ce ? De ce in unele articole tendentioase sunt atacati doar 3-4 copii de profesori, ideea nu este aceeasi, situatia nu este aceeasi? Vom vedea daca peste 1(un) an mirii nu vor fi deja angajati la UMF…

  • Da, Calin Scripcaru este angajat, ce sa vezi?, tot la Medicina Legala, ca si tatal sau. Si mai este ceva ce nu inteleg: ce legatura are faptul ca-si insoara fiul cu situatia de fost manager?Poate ne spune autoarea articolului!

   • Unde-i colegul meu, studentul de la medicina care se intreaba, ca un timpit ce este, de ce ar trebui el sa invete(ca si cum ar invata!!), atat timp cat niste copii de profesori risca sa-i acupe un viitor loc la UMF.Unde esti, nenorocitule, te-ai drogat si acum ai oarece dizabilitati de comunicare? Calin -Medicina Legala este fiul prof Gh Scripcaru- Med. Leg.Nu mai spune nimeni nimic?******* cu 2 picioare!

 • nichita,balegar de dorohoi ce esti, mai ai un pic si te duci la zdup,tu si cloaca ta de hoti din primarie. Apropo bai balegarule, cum mmatii i-ai dat strambei de fiica-ta spatiu de cabinet pe independentei cu o chirie lunara de 100 ron? Bagane-am toata ….in fericirea ta de *******.

 • nunta de tarani..waiii domnu mire…bumbii de la costum se inchid amandoi cand stai in cosciug !!la evenimente se lasa unul deschis!!!trebuia sa-ti tunzi peruca ..prostalane ca ai fata de gogaiiii!!!mireasa poate e doctorita pe…chat…..

Adauga un comentariu