Magazin

Nunta Elenei Basescu: Vezi meniul de criza!

Publicat: 29 aug. 2012
1
EBA a ales un meniu „de criza„, la incredibilul pret de 74 de euro de persoana, care, culmea, include numai delicatese: caviar, jambon, gelatina de fazan invelita in mozaic de legume, simfonie de fructe de mare cu somon fumme, parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt, precum si clasicul gratar in aer liber.
Elena Basescu se va casatori cu Bogdan Ionescu (Syda) pe 1 septembrie.
La nunta Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu, poreclit Syda, erau asteptati initial aproximativ 450 de invitati, dar se pare ca numaratoarea facuta parca de Roberta Anastase i-a dat cu virgula mezinei presedintelui. Viitoarea mireasa a refacut lista nuntasilor si a ajuns la peste 800. In mare parte, oaspetii asteptati pe 1 septembrie la cortul din curtea Palatului Snagov sunt liderii PDL si sefii de filiale din tara.
In privinta meniului, EBA a ales unul „de criza”, la incredibilul pret de 74 de euro de persoana, care, culmea, include numai delicatese: caviar, jambon, fazan invelit in mozaic de legume, simfonie de fructe de mare cu somon fumme, parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt, precum si clasicul gratar in aer liber.
sursa: realitatea.net 
Comentarii
  • ma ziaristul lui peste,auzi meniu de criza,ma ciubota e foarte normal meniul de la nunta,daca o fii asta pe bune meniul,e normal este fica sefeului de stat,ce ai vrea sa aiba la nunta in meniu: laturi, ca sa fii tu fericit si alti romani,aveti un mod de expunere a irealitatii fantastic,prin niste titluri prostesti care atrage prostimea!

Adauga un comentariu