Eveniment-Social

Nunta in familia fostului ministru Vasile Cepoi. Avocata Ilinca Cepoi s-a maritat

Publicat: 27 apr. 2014

Sarbatoare mare in familia fostului ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi, dupa ce fiica acestuia a facut nunta. Mai precis, avocata Ilinca Cepoi, care face parte din Baroul Iasi, s-a casatorit cu magistratul Andrei Stefan Popa, de la Judecatoria Iasi.

Citeste si Ministrul Sanatatii,Vasile Cepoi, si-a dat demisia

Cei doi au facut cununia civila, eveniment care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in curand urmand sa fie organizata si cununia religioasa. Mireasa a postat o fotografie de la cununie pe pagina personala de Facebook, iar prietenii s-au grabit sa o felicite.loading...

Comentarii
  • Stimaţi clienţi ai magazinelor LIDL, fiţi cu ochii pe cântarele de la casele de marcat! Adeseori acestea nu pornesc de la zero ci de la o oarecare valoare superioara, PE CARE O PLĂTIŢI!!! Ne fură ăştia de ne rup! Deschideţi bine ochii!

    • daca cel care se plinge sta in diagonala cu tine si nu are cum ajunge apa la el doar daca te pisi contra vintului, (dar oricum vrei sa -ti vinzi apartamentul renovat pe banii scarii) , de ce trebuie sa-ti platesc terasarea acoperisului cind poti sa scoti de la tine bani ca ai de unde fara sa te bagi mina prin nu stiu ce aranjament cu toanta dela scara e? eu poate nu sunt pe tronson cu tine?

Adauga un comentariu