Magazin

Nunta la care toata lumea a plans cu lacrimi amare. Motivul e cumplit

Publicat: 13 mai 2016
1

O tanara din SUA s-a maritat cu alesul inimii sale, dar nunta a fost una trista. Motivul: cu putin timp inainte, ea fusese diagnosticata cu cancer.

Destini Schafer a aflat la varsta de 24 de ani ca are cancer si ca boala se afla in stadiu terminal. Medicii i-au spus ca organismul e deja prea slabit pentru chimioterapie si au indemnat-o sa se interneze intr-o clinica, unde sa isi traiasca ultimele zile ale vietii, scrie Daily Mail.

A fost o lovitura crunta. Tanara urma sa se casatoreasca cu iubitul ei in Jamaica, ceva mai tarziu, iar acum visul ii era spulberat.

Totusi, ceva minunat s-a intamplat. Nunta a avut loc si asta pentru ca a fost organizata de asistentele medicale de la clinica unde tanara era internata.

Emotionate de povestea lui Destini, asistentele au vorbit cu iubitul fetei si in doar cinci zile au organizat o ceremonie care i-a adus pe cei doi in fata altarului.

A fost un moment cutremurator si toti invitatii au plans. „Azi a fost cea mai buna zi pe care am avut-o de cand au auzit diagnosticul”, a spus Schafer.

Se pare chiar ca nunta a avut un efect neasteptat de bun asupra sanatatii tinerei. Medicii cred acum ca fata poate suporta chimioterapia si tratamentul a inceput deja.

Adauga un comentariu