Magazin

Nunta liberalilor Mihai Voicu si Claudia Benchescu. Cat a fost darul de nunta

Publicat: 26 apr. 2015

Claudia Benchescu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, si Mihai Voicu, vicepresedinte PNL si presedinte al Comisiei de Cod Electoral, si-au unit sambata seara destinele in ceea ce multi considera ca fiind nunta anului in PNL. In jur de 400 de persoane au participat la nunta, iar darul oferit de invitati nu a fost unul de neglijat.

Nunta claudiei Benchescu si a lui Mihai Voicu a inceput la biserica Podeanu, din Bucurestii Noi, iar petrecerea s-a tinut la Palatul Mogosoaia. Fostul ministru al Culturii si presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, liberalul Gigel Stirbu, alaturi de sotia sa au fost nasii cuplului.

Printre marii absenti s-au numarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, plecata in SUA, fostul lider liberal Crin Antonescu si Klaus Iohannis. Presedintele a fost insa reprezentat de seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache.

Potrivit unor surse, darul pe care liberalii l-au dat la nunta a fost a fost intre 500 si 1000 de euro de familie. Cei care au venit singuri au platit sub 500 de euro. Potrivit unor surse liberalii participantii la nunta s-au consultat intre ei si au facut calcule impreuna pentru a hotari suma pe care o vor oferi ca dar de nunta.loading...

Adauga un comentariu