Actualitate

NUNTA MARE in familia BASESCU. Surpriza URIASA!

Publicat: 28 dec. 2013

Nunta in familia prezidentiala. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu a fost ceruta de sotie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a daruit fiicei presedintelui inelul de logodna chiar in seara de Craciun, iar nunta va avea loc in vara anului urmator.

Viitorul ginere al lui Traian Basescu a planuit momentul in cel mai mic detaliu, iar atunci cind a simtit ca este momentul, a cerut-o de sotie pe Ioana. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat incantata propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, in vara.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar si al sotului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani si este asociat al unui cabinet de avocatura. Noul iubit al Ioanei Basescu locuieste intr-o zona de lux a Capitalei si conduce masini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, in valoare de 150 de mii de euro si un Maserati, ce sare de 100.000.

Faptul ca Ioana si Radu au petrecut Craciunul in familia prezidentiala a fost tradat si de o poza postata pe Facebook de Elena Basescu. Sub titlul Primul Craciun al Sofiei Anais, Elena a postat mai multe fotografii in care fiica sa era tinuta in brate de intreaga familie, inclusiv de Radu Pricop.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu