Eveniment-Social

Nunta mare pe 8 martie in Sanatate

Publicat: 21 feb. 2011

Ieri a avut loc o noua runda de discutii intre sefii Spitalelor Sf. Spiridon si Sf. Ioan privind procesul de reorganizare si comasare a celor doua unitati medicale. Deocamdata nu s-a luat nici o decizie, dar s-a stabilit ca in luna martie sa fie semnat procesul de predare – primire a patrimoniului de la Spitalul de Urgente. „Au fost discutii tehnice legate de aceasta comasare, dar nu s-a luat nici o decizie concreta. S-a stabilit ca pe data de 8 sau 10 martie sa fie semnat procesul de predare – primire a patrimoniulului catre Spitalul Sf. Spiridon. Deocamdata vom semna actele, va fi facuta comasarea pe hartie, urmand ca activitatea medicala sa fie reorganizata dupa finalizarea lucrarilor de la Sf. Spiridon”, a declarat dr. Vladimir Poroch, managerul Spitalului de Urgente Sf. Ioan.
Chiar si dupa semnarea actelor, activitatea se va desfasura ca in momentul de fata cel putin o luna, daca nu chiar mai mult. „Reorganizarea necesita timp, nu se poate face peste noapte. Daca hartiile le vom semna in luna martie, cand vom face procesul de predare – primire, din punct de vedere medical totul se va derula ca si pana acum. Pacientii vor veni tot la Sf. Ioan. Totul se va schimba doar dupa ce vor fi finalizate lucrarile la Unitatea de Primire Urgente de la Sf. Spiridon, la spatiile puse la dispozitie pentru clinicile care vor fi mutate si dupa mutarea clinicii de Ortopedie”, a mai spus dr. Vladimir Poroch.
Dupa ce reprezentantii spitalelor in cauza s-au pus de acord asupra modului in care va decurge reorganizarea, discutiile s-au mutat la sediul Directiei de Sanatate Publica (DSP). „I-am chemat pe reprezentantii celor doua spitale pentru a verifica documentele de predare – primire, am analizat cheltuielile pentru intreaga activitate. Pe 8 martie vor fi semnate actele, iar apoi procesul de reorganizare va continua cu lucrarile la UPU Sf. Spiridon si cu mutarea clinicilor”, a declarat dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iasi.loading...

Comentarii
  • Sa fii blestemat Cepoi.Desfiintare fara finalizare ! Sa arzi si tu si cei dragi acolo unde vor astepta pacientii.Sa te caute DNA pentru spagile de la oncologie si sa te condamne pentru farmaciile ATI-puls.Carpeala de Iasi marca Cepoi.

  • poate miile de pacienti care nu sunt de acord cu desfiintarea nu sunt de acord cu dr.cepoi..poate ca juramantul lui Hipocrat si binele pacientului sunt totusi mai importante decat interesul personal?!In final se pare ca nu..intersul promovarii in partid si colaborationismul nu au legatura cu”persoana”domniei sale…binele bolnavului,oncologic,sau nu,este ceva neimportant…sa traiti bine,domnule doctor..

Adauga un comentariu