Eveniment-Social

Nunta pe bani grei la Iasi. Mirii provin din familii celebre – FOTO

Publicat: 20 oct. 2015

@ Petrecerea fastuoasa a fost organizata intr-o locatie selecta din Iasi @ Cununia civila si religioasa au avut loc in alt judet, in orasul de unde provine mireasa

Si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu dupa sase ani de relatie, timp in care intre ei s-a infiripat o dragoste adevarata. Mirele este fiul unui celebru medic din Iasi, iar mireasa este fiica fostului primar al municipiului Roman.

Chiar daca provine dintr-o familie cu traditie in medicina, Laurentiu Butureanu a ales alta profesie, cea de avocat. Practica avocatura de cativa ani in Iasi. Mireasa, Andreea Luminita Carpusor, este notar, o profesie inrudita cu cea a sotului. Laurentiu, in varsta de 29 ani, este fiul prof. dr. Stefan Butureanu de la maternitatea Elena Doamna din Iasi, un obstetrician si ginecolog cunoscut in tara, dar si peste hotare. Marele eveniment a avut loc sambata, in una dintre cele mai cautate locatii din Iasi, La Castel.

Peste 400 de invitati, medici, notari, avocati, oameni de afaceri au tinut sa le fie alaturi mirilor. Nasii, parintii spirituali, sunt colegi cu mirele, Dan si Madalina Stan. Nunta a fost impartita intre doua judete. Cununia civila si cea religioasa au avut loc la Roman, asa cum si-a dorit mireasa, iar petrecerea organizata cu mare fast a avut loc la Iasi. Mireasa provine din municipiul Roman, oras condus o perioada de tatal ei, Dan Ioan Carpusor, in prezent om de afaceri. In perioada cand era primar, socrul mic era considerat unul dintre cei mai influenti edili din judetul Neamt. Mirii vor pleca intr-o vacanta de vis peste o luna de zile, dupa cum sustine socrul mare.

„Suntem foarte multumiti de cum a iesit totul. A fost o nunta foarte frumoasa, asa cum si-au dorit-o ei. Laurentiu si Andreea s-au ocupat de organizarea evenimentului si nu m-am implicat in aceste proiect. A fost o nunta in care s-au respectat si traditiile. Mirii si-au dorit sa se respecte o parte din traditii. Bineinteles ca a existat si partea moderna, ca sa spun asa. Nu stiu unde vor petrece luna de miere. Vor pleca cam peste o luna de zile. Laurentiu si Andreea locuiesc singuri, au casa lor. Toti invitatii s-au simtit extraordinar”, a declarat prof. dr. Stefan Butureanu. Celebrul medic mai are un baiat, Tudor, medic rezident la Maternitatea Elena Doamna din Iasi.

Comentarii
  • Ce oameni celebrii? Care sunt acei oameni celebrii ?Tatal miresei care a condus o perioada orasul Roman si acum a ajuns om de afaceri?Daca era maturator , mai era in stare sa fie om de afaceri? A jumulit cat a putut cat timp a fost la conducere si acum este asa zis om de afaceri.Cat despre miri, fix-pix, au ajuns ceea ce sunt pe spinarea parintilor.Da, se putea vorbi ca sunt celebri daca ajungeau unde sunt acum fara nici-un sprijin.Cica, celebrul medic, poate ati vrut sa scrieti, spagarul medic.Oare fiul cel mic al domnului doctor care este rezident, stie sa scrie romaneste, ca 80% dintre medicii rezidenti de prin Iasi, habar nu au sa scrie, dar de, daca-i mama si cu tata, termina si plozii.

  • Ce să scrii la un zoiiar de șantaj,articole comandate.
    Giiocel si-a tras o suma si a pupat un cuur.
    Putina publicitate la zoiiar,daca nu ,spurcă borâtul de lăcătuș cu toate lăturile cu care la căcaat scroaffa de măsa.
    Până intro zi când vine ziua judecatii;)

  • Eugene,ia mai lasa tu turnatoria pe la ziare si pe la patronul tau ghioboshel anton si treci la treaba…fa o cercetare ceva si lasa mutatul informatiilor ca esti subt supraveghere dragutzel…

  • Fa pyzdo Magda Puleanu .. da esti ziar de CANCAN ? sau esti cotidian de investigatii ? Ce tot vii si lingii cititorii in pola cu CANCANURI fa pyzdo ? Du-te la ziarul CANCAN si angajeaza`te acolo , mars din BZI ca te fot in gura fa tarfo..

Adauga un comentariu